Mies julkaisi kuvan varastetusta koirastaan Facebookissa – hän ei osannut odottaa tällaista viestiä

Barry Gearhart oli todella murtunut, kun hänen koiransa Titan, varastettiin hänen autostaan yli vuosi sitten. Barry suri joka päivä ja kertoo tapahtuman olleen ”hänen elämänsä toistaiseksi pahin päivä”.

Kuten muutkin koiranomistajat, joiden koira on hävinnyt, hänkään ei luopunut toivosta ja jatkoi nelijalkaisen ystävänsä etsimistä sinnikkäästi.

Sinä päivänä, kun Titan oli ollut kadoksissa täsmälleen vuoden, Barry laittoi ilmoituksen Facebookiin, jossa hän jälleen kerran tiedusteli onko joku nähnyt hänen kadonnutta koiraansa. Tällä kertaa hän sai yllättäen vastauksen.

Vastaus tuli erään eläinsuojan vapaaehtoistyöntekijältä, joka kertoi Titanin näyttävän aivan samanlaiselta, kuin suojassa parhaillaan oleva pittbull Hank. Koira oli ollut suojassa jo pidempään ja kukaan ei ollut halunnut adoptoida sitä, joten se oli aikataulutettu lopetettavaksi muutaman päivän päästä.

Barry riensi välittömästi eläinsuojalle ja riemukseen huomasi Hankin todella olevan hänen rakas Titaninsa!

Näiden kahden koskettava kohtaaminen on ikuistettu videolle – sekä koira, että omistaja tunnistavat välittömästi toisensa. Titanin henki pelastui ihan viime hetkillä ja Barry sai takaisin parhaan ystävänsä!

Katso tämä koskettava video ja jaa se myös ystävillesi, jos pidit tästä sydäntälämmittävästä tarinasta!