Mies ihmetteli, miksi hänen vaimonsa on aina väsynyt – vakoiltuaan häntä päivän, palat loksahtavat paikoilleen

”Ketkä kantavat raskaammat taakat? Miehet vai naiset?” Kysyy Kao Corporation ”Thank you always” – nimisen lyhytfilminsä alussa.  Upmoments:n julkaisun mukaan, yritys arvelee, että monet vastaavat automaattisesti ”vahvemman” sukupuolen, eli miesten, kantavan raskaammat taakat.

Tämän lyhytfilmin tarkoitus on kertoa, ettei asia aina suinkaan ole niin. Filmin alussa satojen ihmisten laukun punnitaan Tokion kadulla. Ei kestä kauaakaan, kun selviää että naisilla on yleisesti painavemmat taakat mukanaan.

Lyhytfilmissä näytetään erään perheen arkea yhden päivänä ajalta. Nainen tietää, että häntä kuvatataan, mutta hän ei kuitenkaan tiedä sitä, että hänen miehensä seuraa kuvaustilannetta livenä.

Päivän päätteeksi ei ollut vaikea ymmärtää, miksi nainen oli aina niin väsynyt ja tilanne avasi myös hänen aviomiehensä silmät.

Aviomies halusi osoittaa kiitollisuutensa vaimolleen, tämän päivän aikana tekemästä raskaasta työstä perheen hyvinvoinnin eteen. Hän kirjoitti vaimolleen kirjeen siitä, mitä hän oli havainnut päivän aikana ja kiitti häntä.

Katso oheinen video, jotta huomaat kuinka tärkeää kiitollisuuden osoittaminen toiselle on. Meidän kaikkien kannattaa muistaa tämä ja osoittaa kiitollisuutta tukeaksemme toisiamme kiireisten päivien keskellä!

Koska sinä olet viimeksi kiittänyt toista ihmistä?