Miehestä tuli parkkivahtina miljonääri. Syy on aivan loistava!

Tämä on kertomus, jota lukiessa toivoo, että olisi itse keksinyt saman idean ja ehkä uskaltanut toimia samoin.

Kertomus on vuosien mittaan julkaistu useammalla sivustolla ja foorumilla, mutta kyseessä on todennäköisesti urbaanilegenda ja luultavasti koskaan näin ei käynyt. Mutta tämä ei kuitenkaan poista tarinan loistavuudesta mitään ja toivottavasti naurat

5-6 Parkeringsvakt miljonärBildkälla

Englannin Bristolissa sijaitsevan eläinpuiston ulkopuolella on 150 auton ja 8 bussin pysäköintialue. Ystävällinen lipuntarkastaja on huolehtinut pysäköintialueesta 25 vuoden ajan. Hän keräsi pysäköintimaksun, 15 kruunua autoa ja 65 kruunua bussia kohden.

Kerran, kun lipuntarkastaja ei ollut 25 vuoden aikana pitänyt päivääkään vapaata, hän ei saapunut työpaikalle. Eläinpuiston henkilökunta ilmoitti asiasta kunnalle kun lipuntarkastaja ei ollut tullut paikalle viikkoon.

Kunta tarkasti asian ja ilmoitti, että pysäköintimaksujen periminen oli eläinpuiston omalla vastuulla. Eläinpuisto ei ymmärtänyt tästä mitään ja ilmoitti heti kunnalle, että paikalla aina työskennellyt pysäköinninvalvoja oli kunnan työntekijä. Kunta ei kuitenkaan antanut periksi. Eläinpuiston lipuntarkastajana 25 vuotta toiminut henkilö ei ollut koskaan ollut kunnan työntekijä.

Samalla, kun tätä puitiin Englannissa, istui ylellisen huvilan omistaja jossain Espanjan, Ranskan tai ehkäpä Italian rannikolla. Hän oli ilmeisesti ostanut oman lippuautomaatin ja omin päin saapunut pysäköintialueelle maksuja perimään.

Mies tienasi arviolta 5 000 kruunua päivässä – 25 vuoden ajan.
5 000 kruunua, 7 päivää viikossa ja 25 vuoden ajan. Siitä saa yhteensä monta miljoonaa kruunua.

Kaikesta hauskinta tässä? Kukaan ei tiedä hänen nimeään.