Luurangoksi laihtunut koira heitettiin roskan lailla pois – katso miten se läpikäy uskomattoman muutoksen

Koirat antavat omistajilleen ehdotonta rakkautta, tukea ja myötätuntoa. Tästä syystä onkin uskomatonta, että jotkut ihmiset voivat kohdella niitä todella huonosti.

Tässä seuraavassa tarinassa on kuvia, joita voi olla vaikea katsoa – niin sydäntäsärkeviä ne ovat. On todella uskomatonta, että joku voi kohdella toista elollista tällä tavalla. Lupaamme kuitenkin, että tällä tarinalla on onnellinen loppu.

Eläinsuojaan tuli eräänä päivänä puhelu tuntemattomalta henkilöltä. Henkilö kertoi nähneensä järkyttävän nälkiintyneen koiran makaavan miltei elottamana joidenkin jätteiden keskellä. Hylätty koira oli lähes pelkkää luuta ja nahkaa.

Eläintenhoitaja Skinner ei epäröinyt hetkeäkään, vaan lähti välittömästi ilmoitettuun paikkaan ja toi koiran mukanaan keskukseen. Koiralle annettiin nimeksi Patrick.

3
Youtube

Suojalla havaittiin välittömästi, että poloinen Patrick oli hengenvaarallisesti nälkiintynyt ja heidän pitäisi aloittaa heti hoito.

Koska koira oli täysin hiljaa, vaarallisen kuiva ja laiha, monet työntekijät arvelivat, että se ei selviytyisi hengissä.

Mutta Patrickin tahto oli voimakas ja se ei suostunut antamaan periksi!

Koiran silmissä näkyi tahto elää, vaikka koira näytti kävelevältä luusäkiltä ja oli jo todella lähellä kuolemaa.

2
Youtube

Eläinsuojan vapaaehtoiset työntekijät tekivät kaikkensa pelastaakseen koiran hengen. He antoivat sille reilusti rakkautta, ruokaa ja hoitoa ja onnistuivat saamaan koiran selkeästi takaisin elävien kirjoihin.

4
Youtube

Hitaasti, mutta varmasti koira alkoi voida paremmin ja se näytti kaikille kiitollisuutensa ja ilonsa elossa olostaan ja oli todella rakastava kaikkia kohtaan.

Patrick alkoi myös nopeasti saada painoaan takaisin ja vasta tällöin he pystyivät varmuudella näkemään, että se oli pittbull!

6
Youtube

Kun he löysivät koiran, se painoi ainoastaan 10 kiloa. Mutta saatuaan hoitoa 24 tuntia päivässä, lämpimiä kylpyjä, reilusti tuokaa ja tonneittain rakkautta, Patrickin toipuminen alkoi lähennellä ihmettä!

Katso miltä se näyttää nykyään, eikö olekin uskomatonta?

7
Youtube

Patrickin tarina on hyvä esimerkki siitä, että koskaan ei saa antaa periksi, miten synkältä tahansa tilanne saattaa näyttää. Koiran muodonmuutosta katsellessa, on vaikea pidätellä kyyneleitä. Katso oheiselta videolta hänen uskomaton tarinansa.

Jaa tämä uskomaton tarina toipumisesta myös ystäviesi kanssa!