perjantai, 8 marraskuu 2019

Lähihoitajalle sanottiin, että hän on vain "takapuolten pesijä" - vastaa napakalla viestillä

Espanjasta kotoisin oleva lähihoitaja kyllästyi siihen, että hänen ammattiaan aliarvostettiin ja sitä kuvattiin sanoilla "takapuolen pesijä", joten hän päätti julkaista nasevan Facebook-julkaisun.

Sara Rodriguez Martinez työskentelee Alcorcón kaupungissa Espanjassa. Hän on äärimmäisen ylpeä ammatistaan, mutta tietää varsin hyvin, että monet katsovat nenänvarttaan pitkin ja kutsuvat hänen tekemäänsä työtään pelkästään "takapuolten pesemiseksi".

Lopulta hän kyllästyi puolustelemaan ammattiaan ja yhdessä kollegansa Rebeca Vicente Carranzan kanssa, he kirjoittivat ajatuksensa Facebookiin.

Näin hänen ylistetyssä kirjoituksessaan sanotaan:

"Takapuolen pyyhkimisen ylpeys.

Kuulin taas tänään siitä, että työni on vain "takapuolten pesemistä" eikä tämä ole ensimmäinen, eikä viimeinen kerta kun sen tulen kuulemaan. Minusta tuntuu kuitenkin siltä, että minun pitää hieman selventää ammattiani ja huutaa maailmalle sitä, kuinka ylpeä siitä olen.

Kyllä hyvät naiset ja herrat: ylpeä pyyhkiessäni takapuolta, leikatessani kynsiä, pestessäni hiuksia, pukemassa, suihkuttaessani, syöttäessäni ja huolehtiessani toisesta ihmisestä: ihmisestä joka ei pysty tekemään sitä itse. Mutta kutsutaan kaikkea sitä vaan "takapuolten pesemiseksi".

Olen todella väsynyt tämän termin negatiiviseen sävyyn ja kun se vielä yhdistetään suoraan ammattiini. On päivän selvää, että tämä työ ei sovi kaikille. Minä esimerkiksi en voisi työskennellä jossain, joka vaatisi minun valehtelevan kuin pankkiiri tai jotain vastaavaa. Ja silti se on arvostettu ammatti kun tarkastellaan sitä minun viimeiseksi sijoittuvan ammattini rinnalla.

Haluan sanoa kaikille Facebook-käyttäjille, että valtaosa teistä ei ole tarvinnut vielä meitä "takapuolten pesijöitä" ja toivon että että koskaan tarvitsekaan.

Mutta jos sellainen aika kuitenkin tulee, minä tai joku minun asiantuntevista ja ammattimaisista kollegoistani auttaa sinua ja yrittää tehdä elämästäsi niin laadukasta kuin mahdollista, hymy huulilla.

Voit itse päättää mikä on tärkeää työ sinun ja minun kaltaisille ihmisille. Jaa tämä teksti tai älä jaa, mutta ole kiltti äläkä käytä termiä "takapuolen pesijä" halveksivasti, sillä joku päivä voin joutua tekemään sitä sinulle - ja usko minua - tulet olemaan kiitollinen siitä.

Sinun, Takapuolen pesijäsi."

Lähihoitajat ansaitsevat paljon enemmän kunnioitusta kuin mitä he saavat ja jos meiltä kysytään, "takapuolen pesijä" on yksi arvokkaimmista ammateista maailmassa!

Pikkutyttö on ruoan kanssa kuuden ison pitbullin edessä - tytön kaataessa ruoan, tapahtuu jotain yllättävää

Koiranpentu on nukkumassa sohvalla - kesken unen se kuulee yhtäkkiä tutun äänen

Mies tulee ravintolaan istumaan eikä tilaa 2 tunnin aikana mitään - sitten hän toimii uskomattomalla tavalla

Eläinsuojalla oleva koira oli odottanut pitkään adoptiota - toimii suloisesti tytön tullessa katsomaan sitä

Kissat ovat huomanneet linnut verkko-oven takana ja vaanivat niitä - ne saavat yllättävän keskeytyksen

19 erinomaista syytä, miksi kaikilla kissanomistajilla pitäisi olla muun muassa lasipöytä kotonaan

Koira sai itselleen uuden ystävän - molemmat ovat innoissaan tästä hienosta ystävyydestä

Vastasyntyneiden kaksosten hiukset ovat valkoiset vanhempien yllätykseksi - lääkärit kertovat erikoisen syyn

Pikkuinen vauva nappaa perheen kissaa jalasta - kissan yllättävä reaktio on levinnyt ympäri maailman

10- vuotias Veronika tulee jäälle ja saa kaikkien huomion - hänen aloittaessaan alkavat suosionosoitukset

Gorillaemo on synnyttänyt jälkikasvua - emon reaktio on sulattanut sydämiä ympäri maailman

Koiranpentu makaa sohvalla torkkuen - sillä on ympärillään suloinen joukko ystäviä