perjantai, 8 marraskuu 2019

Lähihoitajalle sanottiin, että hän on vain "takapuolten pesijä" - vastaa napakalla viestillä

Espanjasta kotoisin oleva lähihoitaja kyllästyi siihen, että hänen ammattiaan aliarvostettiin ja sitä kuvattiin sanoilla "takapuolen pesijä", joten hän päätti julkaista nasevan Facebook-julkaisun.

Sara Rodriguez Martinez työskentelee Alcorcón kaupungissa Espanjassa. Hän on äärimmäisen ylpeä ammatistaan, mutta tietää varsin hyvin, että monet katsovat nenänvarttaan pitkin ja kutsuvat hänen tekemäänsä työtään pelkästään "takapuolten pesemiseksi".

Lopulta hän kyllästyi puolustelemaan ammattiaan ja yhdessä kollegansa Rebeca Vicente Carranzan kanssa, he kirjoittivat ajatuksensa Facebookiin.

Näin hänen ylistetyssä kirjoituksessaan sanotaan:

"Takapuolen pyyhkimisen ylpeys.

Kuulin taas tänään siitä, että työni on vain "takapuolten pesemistä" eikä tämä ole ensimmäinen, eikä viimeinen kerta kun sen tulen kuulemaan. Minusta tuntuu kuitenkin siltä, että minun pitää hieman selventää ammattiani ja huutaa maailmalle sitä, kuinka ylpeä siitä olen.

Kyllä hyvät naiset ja herrat: ylpeä pyyhkiessäni takapuolta, leikatessani kynsiä, pestessäni hiuksia, pukemassa, suihkuttaessani, syöttäessäni ja huolehtiessani toisesta ihmisestä: ihmisestä joka ei pysty tekemään sitä itse. Mutta kutsutaan kaikkea sitä vaan "takapuolten pesemiseksi".

Olen todella väsynyt tämän termin negatiiviseen sävyyn ja kun se vielä yhdistetään suoraan ammattiini. On päivän selvää, että tämä työ ei sovi kaikille. Minä esimerkiksi en voisi työskennellä jossain, joka vaatisi minun valehtelevan kuin pankkiiri tai jotain vastaavaa. Ja silti se on arvostettu ammatti kun tarkastellaan sitä minun viimeiseksi sijoittuvan ammattini rinnalla.

Haluan sanoa kaikille Facebook-käyttäjille, että valtaosa teistä ei ole tarvinnut vielä meitä "takapuolten pesijöitä" ja toivon että että koskaan tarvitsekaan.

Mutta jos sellainen aika kuitenkin tulee, minä tai joku minun asiantuntevista ja ammattimaisista kollegoistani auttaa sinua ja yrittää tehdä elämästäsi niin laadukasta kuin mahdollista, hymy huulilla.

Voit itse päättää mikä on tärkeää työ sinun ja minun kaltaisille ihmisille. Jaa tämä teksti tai älä jaa, mutta ole kiltti äläkä käytä termiä "takapuolen pesijä" halveksivasti, sillä joku päivä voin joutua tekemään sitä sinulle - ja usko minua - tulet olemaan kiitollinen siitä.

Sinun, Takapuolen pesijäsi."

Lähihoitajat ansaitsevat paljon enemmän kunnioitusta kuin mitä he saavat ja jos meiltä kysytään, "takapuolen pesijä" on yksi arvokkaimmista ammateista maailmassa!

Mies leikkii pikkuruisen koiranpentunsa kanssa - kaksikon leikki on hurmannut jo miljoonia katsojia

Koiran jälkikasvu kuolee tulipalossa ja se masentuu - katso mitä tapahtuu kun se tapaa orvot koiranpennut

Neljä tyttöä päättää lahjoittaa viikkorahansa - tekevät sen pelastaakseen kaltoinkohdellun ja kärsineen koiran

Palomiehet ovat sammuttamassa palavaa taloa - näkevät yllättäen koiran juoksevan talosta jotain suussaan

Koiranpentu yllättää omistajansa - sen suloiset touhut ovat naurattaneet jo yli 15 miljoonaa ihmistä

Turistit ovat elefanttisafarilla - tultuaan lauman luokse, turistit saavat nähdä jotain todella upeaa

Koiralle on annettu lupa ottaa vain yksi herkku - katso mitä tapahtuu, kun esiin nostetaan laatikko herkkuja

Mies on aamupalalla kun paikalle lennähtää lokki - linnun huvittavan tempun ovat nähneet jo miljoonat

Koira oltiin lopettamassa kun se pelastetaan eläinsuojalta - se osoittaa selvällä tavalla kiitollisuutensa

Näissä kuvissa on 9 maailman uhanalaisimpiin kuuluvaa eläintä - kuvat ovat liikuttaneet jo satoja tuhansia

Koira nauttii olostaan koirapuistossa - kun on aika lähteä pois, se reagoi huvittavalla tavalla

Mäyräkoira osallistuu tanssikilpailuun omistajansa kanssa - kaksikon esitys on hurmannut jo miljoonia