perjantai, 8 marraskuu 2019

Lähihoitajalle sanottiin, että hän on vain "takapuolten pesijä" - vastaa napakalla viestillä

Espanjasta kotoisin oleva lähihoitaja kyllästyi siihen, että hänen ammattiaan aliarvostettiin ja sitä kuvattiin sanoilla "takapuolen pesijä", joten hän päätti julkaista nasevan Facebook-julkaisun.

Sara Rodriguez Martinez työskentelee Alcorcón kaupungissa Espanjassa. Hän on äärimmäisen ylpeä ammatistaan, mutta tietää varsin hyvin, että monet katsovat nenänvarttaan pitkin ja kutsuvat hänen tekemäänsä työtään pelkästään "takapuolten pesemiseksi".

Lopulta hän kyllästyi puolustelemaan ammattiaan ja yhdessä kollegansa Rebeca Vicente Carranzan kanssa, he kirjoittivat ajatuksensa Facebookiin.

Näin hänen ylistetyssä kirjoituksessaan sanotaan:

"Takapuolen pyyhkimisen ylpeys.

Kuulin taas tänään siitä, että työni on vain "takapuolten pesemistä" eikä tämä ole ensimmäinen, eikä viimeinen kerta kun sen tulen kuulemaan. Minusta tuntuu kuitenkin siltä, että minun pitää hieman selventää ammattiani ja huutaa maailmalle sitä, kuinka ylpeä siitä olen.

Kyllä hyvät naiset ja herrat: ylpeä pyyhkiessäni takapuolta, leikatessani kynsiä, pestessäni hiuksia, pukemassa, suihkuttaessani, syöttäessäni ja huolehtiessani toisesta ihmisestä: ihmisestä joka ei pysty tekemään sitä itse. Mutta kutsutaan kaikkea sitä vaan "takapuolten pesemiseksi".

Olen todella väsynyt tämän termin negatiiviseen sävyyn ja kun se vielä yhdistetään suoraan ammattiini. On päivän selvää, että tämä työ ei sovi kaikille. Minä esimerkiksi en voisi työskennellä jossain, joka vaatisi minun valehtelevan kuin pankkiiri tai jotain vastaavaa. Ja silti se on arvostettu ammatti kun tarkastellaan sitä minun viimeiseksi sijoittuvan ammattini rinnalla.

Haluan sanoa kaikille Facebook-käyttäjille, että valtaosa teistä ei ole tarvinnut vielä meitä "takapuolten pesijöitä" ja toivon että että koskaan tarvitsekaan.

Mutta jos sellainen aika kuitenkin tulee, minä tai joku minun asiantuntevista ja ammattimaisista kollegoistani auttaa sinua ja yrittää tehdä elämästäsi niin laadukasta kuin mahdollista, hymy huulilla.

Voit itse päättää mikä on tärkeää työ sinun ja minun kaltaisille ihmisille. Jaa tämä teksti tai älä jaa, mutta ole kiltti äläkä käytä termiä "takapuolen pesijä" halveksivasti, sillä joku päivä voin joutua tekemään sitä sinulle - ja usko minua - tulet olemaan kiitollinen siitä.

Sinun, Takapuolen pesijäsi."

Lähihoitajat ansaitsevat paljon enemmän kunnioitusta kuin mitä he saavat ja jos meiltä kysytään, "takapuolen pesijä" on yksi arvokkaimmista ammateista maailmassa!

Katukissa suostuu ottamaan ottamaan ruokaa ainoastaan pussissa - naisen seuratessa sitä, selviää syy

Löydätkö oheisessa kuvassa piilottelevan kissan 30 sekunnin sisään

Gorillat ovat jääneet salametsästäjien takia orvoiksi - nämä orvot nuoret saavat lohtua puistonvartijoilta

Pikkuinen elefantti nukkuu niin sikeästi ettei emo saa sitä hereille - sitten eläintenhoitaja tulee paikalle

Pystytkö löytämään kuvasta 10 sekunnissa pöllöjen joukossa piilottelevan kissan 

Kissa katsoo tarkkaan edessä olevaa paperia - sen yllättävä toiminta on saanut miljoonat huvittumaan

Iso leijona alkaa vaania kahta koiraa - ison kissan toiminta on saanut ihmiset hämmästymään ympäri maailman

Suloinen pieni oranki hurmaa kaikki vierailijat eläintarhassa - sen reaktio taikatemppuun on suloinen

Mies kysyy muilta omistajilta, tekevätkö heidän koiransa tarpeensa näin oudolla tavalla kuin hänen koiransa

Koira on päässyt omistajan mukana pulkkailemaan - kaksikon hauska video on riemastuttanut ympäri maailman

Tiikerinpennut ovat tulleet apinan reviirille - pennut saavat opetuksen laittomasta oleilusta

Koira on saanut itselleen uuden ystävän - kumpikin on innoissaan tästä upeasta ystävyydestä