Lääkäri osallistuu Talent- kilpailun koe- esiintymiseen – kaikki yllättyvät hänen upeasta lauluäänestään

Vuosien mittaan olemme saaneet nauttia monenlaisista laulukilpailuista. Toiset ovat edelleen suosittuja, mutta toiset ovat jo aikaa sitten hävinneet ihmisten muistista. Talent- ohjelma on yksi niistä, jotka edelleen on suosittu monessa eri maassa.

Tämä video on America’s Got Talent- ohjelmasta kuluvalta kaudelta. Tämä video on hyvin erityinen, sillä kilpailuun osallistunut Brandon Rogesrs, kuoli auto-onnettomuudessa ennen kuin tätä koelaulua ehdittiin julkaista. Perhe halusi kuitenkin, että jakso lähetetään siitä huolimatta.

Brandon oli aina rakastanut musiikkia, mutta siitä huolimatta hänen suurin toiveensa oli tulla lääkäriksi. Hän sai kipinän lääkärin ammatista ollessaan kuusivuotias. Hän oli tullut koulusta kotiin ja löytänyt äitinsä verilammikon keskeltä makaamasta. Äiti kiidätettiin sairaalaan, jossa lääkärit onnistuivat pelastamaan hänen henkensä. Siitä alkaen Brandon oli unelmoinut lääkärin ammatista ja oli onnistunut unelmansa tavoittamisessa.

Hän ei halunnut luopua urastaan, mutta halusi silti osallistua kilpailuun jakaakseen lahjansa muiden kanssa. Ja tämä oli todellinen onni, sillä hän oli todella lahjakas nuori mies! Perhe kertoi, että hänellä oli tapana laulaa toisinaan myös potilailleen.

Toivomme hänen perheelleen voimia näinä vaikeina aikoina. Katso itse edesmenneen Brandonin huikea koe-esiintyminen ja jaa se myös ystävillesi!