Kuuro nainen laulaa America’s Got Talent- kilpailussa – hän saa kaikki liikuttumaan vaikuttavalla esityksellään

Vuosien aikana on nähty paljon erilaisia kilpailuja, joissa ihmiset pääsevät osoittamaan lahjakkuutensa eri tavalla. Suosituimpien joukkoon ympäri maailman, kuuluu ehdottomasti Talent- ohjelma.

Tämä video on America’s Got Talent- ohjelman kuluvalta kaudelta ja siinä esiintymisvuorossa oleva nainen on hyvin erityinen. Hän on kuuro.

Monet sanovat, että kuuro laulaja on lähes mahdoton yhdistelmä, mutta 29- vuotias Mandy Harvey ei anna kuurouden rajoittaa hänen todellista intohimoaan. Hän onnistui yllättämään tuomariston ja yleisön mahtavalla esityksellään!

Mandy ei ole ollut koko elämäänsä kuuro, sillä hän menetti kuulonsa 18- vuotiaana autoimmuunisairauteen. Silloin hän myös lopetti laulamisen, jota hän oli harrastanut jo neljävuotiaasta saakka.

Hän kuitenkin päätti, ettei anna sairautensa estää häntä tavoittelemasta haavettaan.

”Halusin tehdä elämälläni muutakin, kuin antaa periksi.”

Hän päätti luottaa itseensä ja ääneensä ja aloitti uudelleen laulamisen. Hän pystyy aistimaan rytmin lattian värinän välityksellä ja päätti muistaa lihasmuistiinsa soittamisen suhteen.

Tuomaristo on todella hämmästynyt naisen upeasta suorituksesta ja Simon on niin vaikuttunut, että painaa kultaista summeria päästäen Mandyn suoraan live-esiintymisiin!

Katso hieno esitys oheiselta videolta ja jaa se myös ystävillesi Facebookissa, jos Mandyn rohkeus ja päättäväisyys tekivät sinuun vaikutuksen!