lauantai, 9 helmikuu 2019

Hapolla kidutettu koiranpentu ulvoo kivusta löydettäessä - sen elämän muuttaa puhelinsoitto eräälle perheelle

Toisinaan elämällä on tapana tuoda eteen yllättäviä tilanteita. Joskus se on vakava onnettomuus, jonka seuraukset kulkevat pitkälle mukana elämässä. Toisinaan tällaisista onnettomuuksista seuraa myös jotain hyvää - kuten Chloen tapauksessa

Chloe Levenson oli vuoden vanha, kun hän joutui hirvittävään onnettomuuteen, jonka seurauksena hän sai isoja palovammoja kaikkialle vartaloonsa. Vuosien kuluessa arvet parantuivat, mutta onnettomuus jätti silti henkiset jäljet.

Onneksi Chloe kuitenkin varttui eläväiseksi ja iloiseksi tytöksi. Hänellä oli kuitenkin yksi toive kun hän varttui perheensä kanssa San Franciscossa: Chloen suurin toive oli saada koira. Hän kinusi äidiltään asiaa useita kuukausia, mutta tuloksetta.

Eräänä päivänä tuli kuitenkin puhelinsoitto, joka muutti kaiken. Perhelle soitettiin yllättäen sairaalasta, jossa Chloea hoidettiin palovammojen johdosta.

Eräs sairaalan työntekijöistä kertoi, että pahasti palanut koiranpentu oli etsimässä itselleen uutta kotia. Koira oli löytynyt eläinsuojan takaa vahingoittuneena, kun tuntemattomat henkilöt olivat kiduttaneet sitä kaatamalla sen päälle happoa.

Koiran korvat olivat hirvittävässä kunnossa ja ne jouduttiin amputoimaan pois. Myös koko sen vatsan alue oli palovammoilla ja löydettäessä se oli huutanut kivusta.

Eläinsuojan henkilökunta tiesi, että pentu tulisi tarvitsemaan erityistä hoitoa jos se selviytyisi vammoistaan, joten he olivat kääntyneet palovammakeskuksen puoleen kysyen, olisiko näiden entisten potilaiden joukossa joku eläinrakas, joka pystyisi antamaan pienelle pennulle sen tarvitsemaa erityishoitoa.

Chloen äiti tiesi, että tämä soitto ei ollut pelkkää sattumaa ja ilomielin avasi kotinsa pienelle koiralle. Koiranpentu sai nimekseen "Fireman".

Fireman oli lähellä kuolla vammoihinsa, mutta sinnikkään ja taitavan hoidon ansiosta, se on parantunut täysin ja sillä on perhe joka rakastaa sitä!

Oheisella videolla Chloe kertoo pikku koiran ja hänen erityisestä siteestä .Onneksi tämä kovia kokenut pikku koira pääsi rakastavaan kotiin, joka ymmärtää todella sitä! Jaa tämä artikkeli, jos olet samaa mieltä!

Koira on yksinään pihassa ja sillä on tylsää - keksii nerokkaan keinon saada leikkikavereita

Tuntematon vierailee naisen veljen haudalla  - 70 vuotta myöhemmin sisar saa tietää totuuden

Pelastetut karitsat eivät suostu syömään ikävöidessään emoaan - katso, kun ne kuulevat tutun äänen

Perheen kissa on keksinyt takuuvarman herätyskeinon - perheen ei tarvitse enää käyttää herätyskelloa

Tytön ja kissan aamurutiini ihastuttaa ympäri maailman - katso mitä tämä suloinen kaksikko tekee aamuisin

Isompi koira näkee painajaisia nukkuessaan - silloin pieni koiranpentu tekee jotain todella suloista

Maaorava on nukkumassa sängyssä - katso mitä tapahtuu kun se herää uniltaan

Jos juot sitruunavettä lasillisen aamuisin, näin tulee tapahtumaan elimistössäsi

Neljä pikkutyttöä lahjoittaa viikkorahansa pelastaakseen vakavasti kaltoinkohdellun ja kärsineen koiran

Koiran omistaja joutui jättämään koiransa kuukausiksi hoitolaan - viimein he tapaavat toisensa uudelleen

"Vaarallinen" koira oli hylätty ja asukkaat pelkäsivät sitä -  katso mitä tapahtuu kun pelastajat lähestyvät

Koira menettää pentunsa tulipalossa ja masentuu - katso mitä tapahtuu, kun koira tapaa orvoksi jääneet pennut