lauantai, 9 helmikuu 2019

Hapolla kidutettu koiranpentu ulvoo kivusta löydettäessä - sen elämän muuttaa puhelinsoitto eräälle perheelle

Toisinaan elämällä on tapana tuoda eteen yllättäviä tilanteita. Joskus se on vakava onnettomuus, jonka seuraukset kulkevat pitkälle mukana elämässä. Toisinaan tällaisista onnettomuuksista seuraa myös jotain hyvää - kuten Chloen tapauksessa

Chloe Levenson oli vuoden vanha, kun hän joutui hirvittävään onnettomuuteen, jonka seurauksena hän sai isoja palovammoja kaikkialle vartaloonsa. Vuosien kuluessa arvet parantuivat, mutta onnettomuus jätti silti henkiset jäljet.

Onneksi Chloe kuitenkin varttui eläväiseksi ja iloiseksi tytöksi. Hänellä oli kuitenkin yksi toive kun hän varttui perheensä kanssa San Franciscossa: Chloen suurin toive oli saada koira. Hän kinusi äidiltään asiaa useita kuukausia, mutta tuloksetta.

Eräänä päivänä tuli kuitenkin puhelinsoitto, joka muutti kaiken. Perhelle soitettiin yllättäen sairaalasta, jossa Chloea hoidettiin palovammojen johdosta.

Eräs sairaalan työntekijöistä kertoi, että pahasti palanut koiranpentu oli etsimässä itselleen uutta kotia. Koira oli löytynyt eläinsuojan takaa vahingoittuneena, kun tuntemattomat henkilöt olivat kiduttaneet sitä kaatamalla sen päälle happoa.

Koiran korvat olivat hirvittävässä kunnossa ja ne jouduttiin amputoimaan pois. Myös koko sen vatsan alue oli palovammoilla ja löydettäessä se oli huutanut kivusta.

Eläinsuojan henkilökunta tiesi, että pentu tulisi tarvitsemaan erityistä hoitoa jos se selviytyisi vammoistaan, joten he olivat kääntyneet palovammakeskuksen puoleen kysyen, olisiko näiden entisten potilaiden joukossa joku eläinrakas, joka pystyisi antamaan pienelle pennulle sen tarvitsemaa erityishoitoa.

Chloen äiti tiesi, että tämä soitto ei ollut pelkkää sattumaa ja ilomielin avasi kotinsa pienelle koiralle. Koiranpentu sai nimekseen "Fireman".

Fireman oli lähellä kuolla vammoihinsa, mutta sinnikkään ja taitavan hoidon ansiosta, se on parantunut täysin ja sillä on perhe joka rakastaa sitä!

Oheisella videolla Chloe kertoo pikku koiran ja hänen erityisestä siteestä .Onneksi tämä kovia kokenut pikku koira pääsi rakastavaan kotiin, joka ymmärtää todella sitä! Jaa tämä artikkeli, jos olet samaa mieltä!

Sängylle on laitettu kaksi omenaa - kissanpennun dramaattinen reaktio on naurattanut jo miljoonia

Kissanpentu näkee yhtäkkiä tunkeilijan kotonaan - päättää rohkeasti puolustaa kotiaan tältä vaaralta

Väsynyt vauva ei haluaisi millään mennä nukkumaan - perheen kissa kuitenkin puuttuu peliin

Omistajan kuoltua, koira on odottanut yli 80 päivää vilkasliikenteisen tien varressa, että omistaja palaisi

Poliisi on kirjoittamassa sakkoa, kun hän saa yllättäviä vieraita - sakkoa saava kuljettaja tarjoaa apuaan

Tuomaristo hämmästyy lasten aloittaessa Queenin klassikon - hetkeä myöhemmin heittäytyvät painiketta kohden

Nainen tarjoilee ronkelille linnulleen parsakaalia - linnun reaktio on saanut jo miljoonat nauruun

Perheen koira leikkii 1-vuotiaiden kolmospoikien kanssa - huvittava video on levinnyt vauhdilla verkossa

Pieni kettu on kiireellisen avun tarpeessa - eräs mies ryhtyy nopeasti toimeen

Lemmikkirotta touhuaa kuumeisesti - sen sisar saa siitä tarpeekseen ja näyttää sisarelleen nyrkkiä

Papukaija hiipii veljensä taakse - tämän leikkisän papukaijan touhuille ovat nauraneet jo tuhannet

Hevostallilla asusteleva kissa auttelee omaan tapaansa - katso miten hevonen reagoi siihen