lauantai, 9 helmikuu 2019

Hapolla kidutettu koiranpentu ulvoo kivusta löydettäessä - sen elämän muuttaa puhelinsoitto eräälle perheelle

Toisinaan elämällä on tapana tuoda eteen yllättäviä tilanteita. Joskus se on vakava onnettomuus, jonka seuraukset kulkevat pitkälle mukana elämässä. Toisinaan tällaisista onnettomuuksista seuraa myös jotain hyvää - kuten Chloen tapauksessa

Chloe Levenson oli vuoden vanha, kun hän joutui hirvittävään onnettomuuteen, jonka seurauksena hän sai isoja palovammoja kaikkialle vartaloonsa. Vuosien kuluessa arvet parantuivat, mutta onnettomuus jätti silti henkiset jäljet.

Onneksi Chloe kuitenkin varttui eläväiseksi ja iloiseksi tytöksi. Hänellä oli kuitenkin yksi toive kun hän varttui perheensä kanssa San Franciscossa: Chloen suurin toive oli saada koira. Hän kinusi äidiltään asiaa useita kuukausia, mutta tuloksetta.

Eräänä päivänä tuli kuitenkin puhelinsoitto, joka muutti kaiken. Perhelle soitettiin yllättäen sairaalasta, jossa Chloea hoidettiin palovammojen johdosta.

Eräs sairaalan työntekijöistä kertoi, että pahasti palanut koiranpentu oli etsimässä itselleen uutta kotia. Koira oli löytynyt eläinsuojan takaa vahingoittuneena, kun tuntemattomat henkilöt olivat kiduttaneet sitä kaatamalla sen päälle happoa.

Koiran korvat olivat hirvittävässä kunnossa ja ne jouduttiin amputoimaan pois. Myös koko sen vatsan alue oli palovammoilla ja löydettäessä se oli huutanut kivusta.

Eläinsuojan henkilökunta tiesi, että pentu tulisi tarvitsemaan erityistä hoitoa jos se selviytyisi vammoistaan, joten he olivat kääntyneet palovammakeskuksen puoleen kysyen, olisiko näiden entisten potilaiden joukossa joku eläinrakas, joka pystyisi antamaan pienelle pennulle sen tarvitsemaa erityishoitoa.

Chloen äiti tiesi, että tämä soitto ei ollut pelkkää sattumaa ja ilomielin avasi kotinsa pienelle koiralle. Koiranpentu sai nimekseen "Fireman".

Fireman oli lähellä kuolla vammoihinsa, mutta sinnikkään ja taitavan hoidon ansiosta, se on parantunut täysin ja sillä on perhe joka rakastaa sitä!

Oheisella videolla Chloe kertoo pikku koiran ja hänen erityisestä siteestä .Onneksi tämä kovia kokenut pikku koira pääsi rakastavaan kotiin, joka ymmärtää todella sitä! Jaa tämä artikkeli, jos olet samaa mieltä!

Eläkkeelle jäänyttä opettajaa ylistetään hänen kirjeestään - oletko samaa mieltä?

Perheen koirat auttavat taaperon pakenemaan - isä ei ole uskoa silmiään nähdessään syyn

Entinen kilpahevonen on joutumassa teuraaksi - sitten eräs mies näkee jotain sen jaloissa ja kaulassa

Koira pääsee käsiksi naapurille tarkoitettuun pakettiin - omistaja löytää nolon sisällön

Kissa tuijottaa tarkkaan edessään olevaa paperia - sen yllättävä hyökkäys on huvittanut jo miljoonia

Koiranpentu tapaa vauvan ensimmäistä kertaa - katso suloinen tapaaminen

Koira menee lattialla olevan lapsen luokse - katso mitä tapahtuu, kun se loikkaa eteenpäin

Rakkari hyökkää yksinäisen eläkeläisen kimppuun keskellä yötä - saa katua aiettaan katkerasti

Hevonen imettää synnyttämäänsä varsaa, mutta silloin omistaja Jenni näkee jotain yllättävää

Kaikki nauravat 40-vuotiaalle - kun hän alkaa laulaa, sekä tuomaristo, että yleisö hämmästyvät

Mies ottaa kuvan raskaana olevasta vaimostaan - vasta kotona huomaa uskomattoman yksityiskohdan kuvassa

Intiassa on yli 35 miljoonaa katukoiraa - sydäntäsärkevä video näyttää yhden päivän katukoiran elämässä