Koira ’pyytää’ poliisia seuraamaan sitä – muutama minuutti siitä, se pelastaa emäntänsä hengen

Eräänä kylmänä, hiljaisena aamuna Wisconsinissa poliisi Jeff Gonzales huomaa irrallaan olevan yksinäisen labradorinnoutajan, joka juoksee tiellä. Jeffin tavoittaessa koiran, hän huomaa sen olevan selvästi hermostunut ja huolissaan ja se alkaa haukkua Jeffille, kuin sanoen ”Tule ulos autosta!”.

Jeffille tuli tunne, että kaikki ei ole kohdallaan ja hän päätti lähteä seuraamaan koiraa. Tämä päätös pelasti erään hengen.

Kun Jeff avasi auton oven, koira alkoi juosta hullun lailla katua pitkin. Jeff seurasi koiraa ja huomasi naisen makaavan yöpuvussaan terassilla elottoman oloisena – talossa, jonne koira oli hänet johdattanut. Koiran emäntä tarvitsi kipeästi apua.

dog5
Youtube / Today’s TMJ4

Tämä uskomaton koira, nimeltään John Boy, oli selkeästi yrittänyt saada poliisin huomion, jotta sen omistaja Krystal saisi apua! Krystalilla oli ennestään todettu sydänongelmia ja kun Jeff löysi hänet elottoman oloisena, kasvoiltaan sinertävänä makaamassa terassilla pelkästään pyjama päällään, hän ensin ajatteli naisen jo menehtyneen.

Jeff pyysi lisäapua ja vei Krystalin sisään huomattuaan tämän kuitenkin olevan vielä elossa. Krystal kuljetetiin sairaalaan hoidettavaksi ja hän selvisi lähes säikähdyksellä tilanteesta. Kun hän sitten kuuli mitä oli tapahtunut tuona päivänä, hän odotti malttamattomana pääsevänsä kiittämään sankareitaan – sekä neli- että kaksijalkaista!

dog2
Youtube / Today’s TMJ4

Muutama päivä myöhemmin Krystal ja hänen tyttärensä saivat tilaisuuden kiittää pelastajia siitä, että Jeff luotti John Boyhin ja vaistoonsa ja pelasti hänen henkensä.

On vaikea uskoa, että tämä upea koira oli adoptoitu kolme kertaa ja palautettu yhtä monta kertaa, ennenkuin se päätyi Krystalille. Ei ollut epäilystäkään, etteivätkö Krystal ja John Boy olisi luotuja toisilleen ja olemme iloisia siitä, että koira löysi viimein oikean kotinsa!

dog1
Youtube / Today’s TMJ4

Oheisesta videosta pääset katsomaan Krystalin, Jeffin ja John Boyn koskettavan tapaamisen. Katso video ja jaa se myös ystävillesi, jos olet sitä mieltä, että heitä pitää arvostaa!