Koira on ollut ketjussa koko elämänsä. Kun vieras lähestyy, tapahtuu ihmeitä. Vau!

Aggressiivisista, pelokkaista ja epävarmoista koirista, erityisesti huonon maineen omaavaan rotuun kuuluvista, sanotaan usein, että niissä on jotain vialla. Jos koira haukkuu mitä vain ja vetää hihnassa, uskotaan, että siinä on vain jotain vialla tai että se ehkä on päätynyt sellaiseksi koska ihmiset ovat kohdelleet sitä tietyllä tavalla.

Tässä tapauksessa koira ei vedä hihnassa vaan ketjussa. Se on ollut ketjussa suurimman osan elämästään. Alex on saksanpaimenkoira, eivätkä edes koiran omistajat pääse enää lähestymään, luultavasti koska Alex on jätetty niin pitkäksi aikaa kytketyksi ketjuun. Alexia lähestyvä mies aikoo yrittää auttaa koiraa, koska hänellä on pelokkaista ja epävarmoista, aggressiivisesti käyttäytyvistä koirista laajaa kokemusta. Mies on vakuuttunut, että Alexin taustalta löytyy hieno koira ja hän on päättänyt tuoda sen esiin.

Haasteena tämä on vaarallinen, mutta koira ansaitsee epäilemättä omistajansa kohtelun jälkeen uuden mahdollisuuden. Alex ei hyökkää eikä pyri puremaan koska siinä on jotain vialla. Koira tekee niin, koska se on peloissaan ja koska sen omistaja on tehnyt siitä sellaisen.

Tämän videon tapahtumat kun mies lähestyy koiraa ovat aivan uskomattomia ja osoittavat, että kenenkään kohdalla ei ole koskaan liian myöhäistä, riippumatta siitä, vaikuttaako tilanne aivan toivottomalta!