maanantai, 10 helmikuu 2020

Koira murisee raskaana olevan omistajan vatsalle - alkavat epäillä, että kaikki ei ole kunnossa

Kaikki tietävät kuinka koirat ovat todella mahtavia eläimiä ja ihmisen parhaita kumppaneita. Tämän lisäksi toisilla koirilla näyttäisi olevan yliluonnollisia vaistoja.

Alhanna Butlerin ainutlaatuinen tarina on mainio esimerkki tästä, sillä hänen koiransa Keola osoitti kaksi kertaa omaavansa kykyjä, jotka lopulta pelastivat Alhannan hengen.

Alhanna ja Ricky olivat kaivanneet lasta, mutta raskaustesti oli negatiivinen - tai niin he luulivat heittäessään raskaustestin roskikseen. Kun he tulivat kotiin, heidän koiransa Keola oli kuitenkin kaivanut testin roskakorista ja heidän katsoessaan sitä uudelleen, se näytti positiivista tulosta, kertoo Mirror.

Alhannan selkä kipeytyi erittäin paljon raskauden aikana, mutta lääkäri sanoi sen johtuvan vain raskaudesta eikä siinä ollut mitään outoa. Mutta sitten Keolan käytös muuttui iloisesta ja leikkisästä ahdistuneeksi ja koira ei tehnyt muuta kuin tuijotti Alhannaa ja hieroi itseään tätä vasten. He eivät käsittäneet mikä sitä vaivasi.

Alhanna jakoi kuvan koirastaan Facebookissa, kertoen tämän oudosta käyttäytymisestä ja välittömästi tämän jälkeen Alhannan äiti soitti huolestuneena ja oli varma siitä, että koira yrittää kertoa jotain.

Äitiään ja itseään rauhoittaakseen, Alhanna päätti mennä takaisin sairaalaan.

Se oli todellinen onni, sillä hänen vointinsa romahti sairaalassa ja hänen henkensä oli todellisessa vaarassa. Jos hän olisi odottanut pidempään, hän ei luultavasti olisi enää elossa.

Alhannalla oli antibiooteille resistentti bakteeritulehdus kummassakin munuaisessa ja se oli maksaa hänelle hänen henkensä. Onneksi hänen hoitonsa päästiin aloittamaan ajoissa ja hänen henkensä säästyi, samoin raskaus.

Muutama kuukausi myöhemmin onnelliselle pariskunnalle syntyi pikkuinen Lincoln.

- Olen vakuuttunut siitä, että minä tai Lincoln emme olisi tässä tänään ilman Keolaa. Kun lääkärit lähettivät minut kotiin sanoen ettei mikään ole vialla, koira vain tuijotti minua todella intensiivisesti ja se todella alkoi pelottaa minua. Alhanna kertoi Mirror-sivustolle ja jatkoi:

- Sitten äitini soitti ja sanoi: "Kuuntele koiraasi, se yrittää kertoa sinulle jotain." Äitini oli oikeassa ja se pelasti meidän molemman hengen. Keola on maailman uskomattomin koira ja minä olen sille velkaa henkeni.

Keola on Amerikan Akita ja tämä kyseinen rotu tunnetaan suojelevaisuudestaan ja hyvästä vaistostaan. Alhanna ei kuitenkaan olisi koskaan osannutaavistaa, että hänen koiransa pelastaisi joskus hänen henkensä.

Tämä tarina on jälleen kerran erinomainen osoitus siitä, että koirat ovat todella mahtavia ja selkeästi ihmisen parhaita ystäviä. Nillä on myös vaistoja ja taitoja, joita voi olla vaikea uskoa, ennen kuin ne pääsee kokemaan.

Jaa tämä uskomaton tarina, jos myös sinä olet samaa mieltä siitä, että koirat ovat ihmisen parhaita ystäviä!

Vapaana juokseva koira houkuttelee poliisin seuraamaan itseään - koiran upea toiminta pelastaa omistajan

Koira leikkii kuollutta - kun omistaja päästää irti hihnasta ja lähtee, ihmiset purskahtavat nauruun

Poika on kaupassa nähdessään suuren koiran - pikkupojan reaktio on ihastuttanut ympäri maailman

Koira vietiin takaisin eläinsuojalle oudon syyn takia - palauttajan mielestä koira oli liian suloinen

Pikkuisella pandalla on tylsää - se aloittaa "sodan" hoitajaa vastaan, saaden miljoonat nauramaan

Naisen lähestyessä tallia sieltä kuuluu outoa ääntä - avattuaan oven ottaa kameran esiin

Kissanpentu oltiin lopetettamassa epämuodostuneiden etutassujen takia - se sai kuitenkin uuden mahdollisuuden

Aamupalaa nauttivat hotellivieraat huomaavat veden pinnan kuplivan - saavat hetken päästä elämänsä yllätyksen

Nerokas niksi tikkujen poistoon - äidin nokkela vinkki auttaa inhottavassa tikun poistossa

6-vuotias tyttö saa kuulijat kyyneliin - esittää upean tulkinnan Elviksen klassikosta

Kissanpennut istuvat siististi rivissä - kun musiikki alkaa soida, tapahtuu jotain huvittavaa

Pikkutyttö on saanut ihanan ystävän - on onnellinen taluttaessaan isoa hevostaan