sunnuntai, 10 helmikuu 2019

Koira murisee omistajansa raskausvatsalle - he alkavat epäillä jonkin olevan vialla

Koirat ovat paitsi ihmisen parhaita kumppaneita, mutta tämän lisäksi toiset koirat näyttävät syntyneen yliluonnollisten vaistojen kanssa.

Alhanna Butlerin ainutlaatuinen tarina on hyvä esimerkk tästä, sillä hänen koiransa Keola osoitti kaksi kertaa omaavansa kykyjä, jotka lopulta pelastivat Alhannan hengen.

Alhanna ja hänen miehensä Ricky olivat kaivanneet lasta, mutta raskaustesti oli negatiivinen - tai niin he luulivat heittäessään raskaustestin roskikseen. Kun he tulivat kotiin, heidän koiransa Keola oli kuitenkin kaivanut testin roskakorista ja heidän katsoessaan sitä, siinä olikin positiivinen tulos, kirjoittaa Mirror.

Raskauden aikana Alhannan selkä kipeytyi erittäin paljon, mutta lääkäri oli varma siitä, että ne johtuivat vain raskaudesta eikä niissä ollut mitään outoa. Mutta sitten Keolan käytös muuttui iloisesta ja leikkisästä ahdistuneeksi.

Keola pelkästään tuijotti Alhannaa ja hieroi itseään häntä vasten ja oli todella vaikea sanoa mikä sitä vaivasi. Mutta kun Alhanna jakoi kuvan koirastaan Facebookissa, kertoen tämän oudosta käyttäytymisestä, hänen äitinsä soitti välittömästi huolestuneena ja oli vakuuttunut siitä, että koira yrittää kertoa jotain. Alhanna päätti mennä takaisin sairaalaan.

Se oli todellinen onni, sillä hänen vointinsa romahti sairaalassa ja hänen henkensä oli todellisessa vaarassa. Jos hän olisi odottanut pidempään, hän ei luultavasti olisi enää elossa.

Alhannalla oli antibiooteille resistentti bakteeri ja kummassakin munuaisessa tulehdus, joka oli maksaa hänelle hänen henkensä. Onneksi hänen hoitonsa päästiin aloittamaan ajoissa ja hänen henkensä säästyi, samoin raskaus. Muutama kuukausi myöhemmin syntyi pikkuinen Lincoln.

"Olen vakuuttunut siitä, että minä tai Lincoln emme olisi tässä tänään ilman Keolaa," Alhanna kertoi Mirror-sivustolle ja jatkoi:

"Kun lääkärit lähettivät minut kotiin sanoen ettei mikään ole vialla, se vain tuijotti minua todella intensiivisesti ja se todella alkoi pelottaa minua."

"Sitten äitini soitti ja sanoi "Kuuntele koiraasi, se yrittää kertoa sinulle jotain". Äitini oli oikeassa ja se pelasti meidän molemman hengen. Keola on maailman uskomattomin koira ja minä olen sille velkaa henkeni."

Keola on Amerikan Akita ja rotu on tunnettu suojelevaisuudestaan ja hyvästä vaistostaan. Alhanna ei kuitenkaan olisi koskaan uskonut, että hänen koiransa pelastaisi joskus hänen henkensä.

Jälleen kerran koirat osoittavat olevansa todella mahtavia ja selkeästi ihmisen parhaita ystäviä. Nillä on myös vaistoja ja taitoja, joita on vaikea kuvitella. Joka päivä koirat ympäri maailman auttavat meitä ja pitävät meidät jopa hengissä.

Jaa tämä uskomaton tarina, jos olet samaa mieltä siitä, että koirat ovat ihmisen parhaita ystäviä!

Sängylle on laitettu kaksi omenaa - kissanpennun dramaattinen reaktio on naurattanut jo miljoonia

Kissanpentu näkee yhtäkkiä tunkeilijan kotonaan - päättää rohkeasti puolustaa kotiaan tältä vaaralta

Väsynyt vauva ei haluaisi millään mennä nukkumaan - perheen kissa kuitenkin puuttuu peliin

Omistajan kuoltua, koira on odottanut yli 80 päivää vilkasliikenteisen tien varressa, että omistaja palaisi

Poliisi on kirjoittamassa sakkoa, kun hän saa yllättäviä vieraita - sakkoa saava kuljettaja tarjoaa apuaan

Tuomaristo hämmästyy lasten aloittaessa Queenin klassikon - hetkeä myöhemmin heittäytyvät painiketta kohden

Nainen tarjoilee ronkelille linnulleen parsakaalia - linnun reaktio on saanut jo miljoonat nauruun

Perheen koira leikkii 1-vuotiaiden kolmospoikien kanssa - huvittava video on levinnyt vauhdilla verkossa

Pieni kettu on kiireellisen avun tarpeessa - eräs mies ryhtyy nopeasti toimeen

Lemmikkirotta touhuaa kuumeisesti - sen sisar saa siitä tarpeekseen ja näyttää sisarelleen nyrkkiä

Papukaija hiipii veljensä taakse - tämän leikkisän papukaijan touhuille ovat nauraneet jo tuhannet

Hevostallilla asusteleva kissa auttelee omaan tapaansa - katso miten hevonen reagoi siihen