Koira kulkee ovelta ovelle ruokakulhonsa kanssa – syy koiran käytökseen on sydäntä särkevä

Koira kulkee ovelta ovelle ruokakulhonsa kanssa – syy koiran käytökseen on sydäntä särkevä

torstai, 5 tammikuu 2017


Jos olet lukenut Charles Dickensin klassikon ”Oliver Twist”, tai nähnyt siitä tehdyn elokuvan, saatat muistaa kohtauksen jossa Oliver on orpokodissa ja lapset olivat juuri lopetelleet ruokailua.

Ongelmana oli se, että Oliver oli vielä nälkäinen ja päätti tyhjän lautasen kanssa mennä pyytämään lisää ruokaa vaikka sitä ei ollut saatavilla. Mikään ei ole niin sydäntäsärkevää, kuin nähdä nälkäisen lapsen kerjäävän lisää ruokaa ja sama pätee eläimiin.

World Animal Awareness – organisaatio oli aloittamassa kuvauksia seuraavaan kampanjaansa, koskien Detroitin kaduilla kulkevia kulkukoiria, jotka etsivät ruokaa, rakkautta ja suojaa elämäänsä. He kuitenkin näkivät jotain, joka todella kosketti joka ikistä heistä.

Tämä näky, mitä he pääsivät todistamaan, sai heidät välittömästi muuttamaan suunnitelmansa kampanjamateriaalin osalta ja he päättivätkin kuvata tämän sydäntä särkevän tositilanteen: Kulkukoira, joka kulki ovelta ovelle tyhjän ruokakulhonsa kanssa kerjäämässä ruokaa!

Tarina ei kuitenkaan pääty siihen, että he kuvasivat kyseistä koiraa – he päättivät myös pelastaa kyseisen koiran! Koira on sittemmin adoptoitu rakastavaan kotiin ja se saa siellä kaipaamaansa ruokaa, rakkautta ja turvaa.

Katso tämä sydäntä särkevä video ja jaa se myös ystävillesi näiden hienojen ihmisten kunniaksi, jotka tekevät päivittäin töitä pelastaakseen eläimiä huonoista olosuhteista ja kurjista kohtaloista!

Kadulla kulkeva koira huomaa kissanpennun ja hyökkää sen kimppuun – saa huomata, ettei olisi kannattanut

Isä yrittää saada poikaansa irti 2 tunnin ajan – ratkaisu millä poika saatiin irti, on naurettavan helppo

32- vuotias synnytti kuolleen pojan – saa tietää mitä hänen vatsassaan on ollut jo useamman vuoden ajan

Monet ovat yrittäneet, mutta harvat onnistuneet – löydätkö sinä kissan kuvasta 30 sekunnissa

Mies alkaa laulaa suihkussa ollessaan – katso miten mahtavasti koira reagoi omistajansa lauluun

Toimittaja haastattelee kanafarmaria – yhtäkkiä hän hoksaa jotain, joka saa hänet hervottomaan nauruun