Koira kulkee ovelta ovelle ruokakulhonsa kanssa – syy koiran käytökseen on sydäntä särkevä

Jos olet lukenut Charles Dickensin klassikon ”Oliver Twist”, tai nähnyt siitä tehdyn elokuvan, saatat muistaa kohtauksen jossa Oliver on orpokodissa ja lapset olivat juuri lopetelleet ruokailua.

Ongelmana oli se, että Oliver oli vielä nälkäinen ja päätti tyhjän lautasen kanssa mennä pyytämään lisää ruokaa vaikka sitä ei ollut saatavilla. Mikään ei ole niin sydäntäsärkevää, kuin nähdä nälkäisen lapsen kerjäävän lisää ruokaa ja sama pätee eläimiin.

World Animal Awareness – organisaatio oli aloittamassa kuvauksia seuraavaan kampanjaansa, koskien Detroitin kaduilla kulkevia kulkukoiria, jotka etsivät ruokaa, rakkautta ja suojaa elämäänsä. He kuitenkin näkivät jotain, joka todella kosketti joka ikistä heistä.

Tämä näky, mitä he pääsivät todistamaan, sai heidät välittömästi muuttamaan suunnitelmansa kampanjamateriaalin osalta ja he päättivätkin kuvata tämän sydäntä särkevän tositilanteen: Kulkukoira, joka kulki ovelta ovelle tyhjän ruokakulhonsa kanssa kerjäämässä ruokaa!

Tarina ei kuitenkaan pääty siihen, että he kuvasivat kyseistä koiraa – he päättivät myös pelastaa kyseisen koiran! Koira on sittemmin adoptoitu rakastavaan kotiin ja se saa siellä kaipaamaansa ruokaa, rakkautta ja turvaa.

Katso tämä sydäntä särkevä video ja jaa se myös ystävillesi näiden hienojen ihmisten kunniaksi, jotka tekevät päivittäin töitä pelastaakseen eläimiä huonoista olosuhteista ja kurjista kohtaloista!