Koira kieltäytyi lähtemästä omistajan luota syöpähoitojen aikana – sitten koira itse sairastui syöpään

Jos tiedät, miltä tuntuu rakastaa kotieläintä enemmän kuin mitään muuta, arvostat todella, mitä Ben Moonilta vaati tehdä tämä video koirastaan Denalista. Tämä on yksi liikuttavimmista ja kauneimmista koskaan näkemistämme kunnianosoituksista rakkaudelle ja se ansaitsee tulla jaetuksi.

Ben valitsi tarinan kertomisen koiransa Denalin näkökulmasta, mikä sopii hyvin, kun katsoja ymmärtää, kuinka vahva side näillä kahdella on. Ben tarjoaa meille tilaisuuden kurkistaa kuolemansa lähestymisestä tietoisen koiran ajatuksiin. Koira kertoo, miten se olisi ilmaissut itseään, jos olisi pystynyt puhumaan meidän ihmisten tavoin!

Benin sairastuttua syöpään, Denali kieltäytyi lähtemästä Benin sairaalasängyn viereltä tämän toipuessa. Denali tiesi, että omistaja tarvitse sen tukea selviytyäkseen, mutta se ei tiennyt tarvitsevansa itse samanlaista apua myöhemmin.

Nämä kaksi parasta kaverusta saivat myöhemmin tietää, että Denali oli sairastunut syöpään ja että se ei tulisi selviytymään siitä.

Katso kertomus Benistä ja Denalista täältä ja koe, mitä ehdoton rakkaus ja ymmärtämys todella tarkoittavat. Ihmisen ja eläimen välinen ystävyys on harvoin tätä kauniimpaa ja rakkaus syvempää.

”Joku kerran sanoi, että jos joku sinulle rakas ihminen kävelee ovesta, sinun pitäisi mennä sekaisin onnesta, vaikka se tapahtuisi viisi kertaa päivässä.”