Koditon nainen meni yösuojaan. Katso mitä he tekivät hänen hiuksilleen. Tämä on uskomatonta!

Kodittomat ovat ryhmä, joka usein unohdetaan. Kodittomat miehet, naiset ja lapset ovat usein luokiteltuja narkomaaneiksi tai rikollisiksi, vaikka monet heistä saattavat olla veteraaneja, yksinhuoltaja äitejä, jotka ovat menettäneet työnsä tai vain ihmisiä joilla on ollut todella huono tuuri.

Sen lisäksi, että heillä on pulaa ruoasta, vedestä ja suojasta, he kärsivät huomionpuutteesta ja näkymättömyys onkin usein yksi kodittomuuden huonoimmista puolista. Heitä ei kohdella enää ihmisinä, vaan ennemmin kohdellaan välinpitämättömästi ja jätetään yksin.

Joukko hyviä ihmisiä Prank it FWD:ssä halusivat muuttaa tuon asian. Tästä syystä he järjestivät erityisen päivän kunnioittamaan kodittomia kodittomien suojassa Ascensiassa, Glendalen kaupungissa, Kaliforniassa USA:ssa. Mutta se ei ollut ihan mikä tahansa päivä milloin tahansa, vaan täydellinen kylpyläpäivä kaikella mitä vaan siihen voi kuulua.

Syömisen lisäksi, kodittomille järjestettiin hiustenleikkuu, uudet puhtaat vaatteet, hierontaa ja jopa meikkausta. Kiitollisuus heidän silmissään oli sydäntä lämmittävää ja se osoittaa, ettei meillä voi olla liikaa tämän tyylistä huomioimista maailmassa.

Prank it FWD antaa 1 dollarin hyväntekeväisyysjärjestölle DoSomething.org jokaisesta 1000 katselusta. Tämä tarkoittaa sitä, että he lahjoittavat 1000 dollaria jokaisesta miljoonasta katselusta, joten jaa tämä ystäviesi kanssa auttaaksesi levittämään tätä videota!