Koditon mies kerjää ruokaa ravintolassa – kaikki ovat hiirenhiljaa, kun omistaja yhtäkkiä pysäyttää hänet

Joey Mustain oli paikallisessa ravintolassa tyttärensä Stellan kanssa, kun hän pääsi todistamaan sellaista tapahtumaa, jonka hän halusi jakaa Facebookissa.

”Vein Stellan Chick-Fil-A- ravintolaan tänään. Olimme lopetelleet syömisen ja hän halusikin jälkiruokaa leikittyään hetken toisten lasten kanssa, otimme hänen lelunsa ja lähdimme vaihtamaan sitä jälkiruokaan.

Hän halusi istua pöytään syödäkseen sen ja olen todella iloinen, että hän teki sen. Saimme nimittäin todistaa upeaa tilannetta aitiopaikalta: Eräs koditon mies tuli sisään ravintolaan ja kysyi saisiko hän jotain ylijääneitä ruokia.

Hänen hiuksensa olivat karstoittuneet ja parta oli selkeä merkki siitä, että hänellä ei ollut kovin usein mahdollista ajaa partaansa. Hänen ympärillään olevat ihmiset välttelivät häntä, mutta se ei estänyt häntä käyttäytymästä kohteliaasti. Hän jutteli ihmisille, jotka hieman haluttomasti vastasivat ja hän hymyili kaikille odottaessaan esimiestä.

Kuulin hänen ja esimiehen välisestä keskustelusta sen, että he antaisivat hänelle todella mielellään täyden lämpimän aterian – ei mitään jämiä tai vastaavia. Hän pyysi ainoastaan vastalahjaksi sitä, että mies rukoilisi hänen kanssaa.

Kuulin rakkauden rukouksessa. Koditon mies ei ollut kuka tahansa pummi, joka on huonoksi bisnekselle – hän oli syy sille, että ravintola oli auennut sinä aamuna, tai minä tahansa muunakin aamuna. Pyysin Stellaa katsomaan tarkkaan. Selitin mitä tapahtuu, kun hän kysyi sitä ja hän laski päänsä rukoillakseen myös.

Rakastan mahdollisuutta opettaa tyttärelleni tällaisia tärkeitä asioita elämästä.”

Olemme varmoja, että Stella ei tule unohtamaan tätä hienoa tekoa- toivottavasti sama pätee myös muihin ihmisiin, jotka olivat tuona hetkenä ravintolassa!