Kassatädillä on Downin syndrooma – se mitä hän tekee nähdessään pienen tytön, saa tytön äidin sanattomaksi

Suzie Skougard oli ruokaostoksilla tyttärensä Carlyn kanssa Ralph’s-nimisessä kaupassa Mission Viejossa, Kaliforniassa. Kaupassa Sydney niminen kassatäti tuli heidän luokseen, sillä naiset tunsivat toisensa. Sydneylla ja Carlylla on molemmilla Downin syndrooma. Suzie liikuttui tapaamisesta niin paljon, että hän kirjoitti siitä julkaisun Facebookin.


Facebook / Team Carly Jean

”Tämä nainen on töissä lähikaupassamme, ja valitsen aina hänen kassansa. Myös silloin kun en ollut vielä raskaana valitsin hänen kassansa, vaikka siinä oli pidempi jono. Kun sitten tulin raskaaksi, puhuin usein hänen kanssaan pari minuuttia aina kun kävin kaupassa. Halusin tietää lisää Downin syndroomasta. Miltä minun tyttäreni tulevaisuus näyttäisi? Muistuttaisiko hän kassatätiä?

En ikinä kertonut hänelle, että tyttärelläni on Downin syndrooma, kunnes hän eräänä päivänä, Carlyn ollessa noin puoli vuotta vanha, ilmestyi kuin tyhjästä, halasi tytärtäni ja sanoi: ”Hänellä on Downin syndrooma.”
”Niin on”, vastasin hänelle.”


Facebook / Team Carly Jean

”Hän sanoi minulle: ”Minullakin on Downin syndrooma, ja minulla on suuri sydän”. ”Sinulla on todellakin suuri sydän”, vastasin hänelle. ”Osaako hän viittomakieltä?” hän kysyi osoittaen Carlya. ”Hän osaa pari merkkiä!”
”Kun olin pieni viitoin usein tämän (hän viittoi ’lisää’) ja tämän (hän viittoi ’kiltti’).”
”Carly osaa ne myös!”
”Minulla on toinenkin merkki hänelle, voin opettaa sen!” Hän viittoi ’Rakastan sinua’.”


Facebook / Team Carly Jean

”Puhun kaupassa usein monen ihmisen kanssa. Kerran eräs nainen haukkui minut pystyyn, koska Carlylla ei ollut kenkiä päällä kylmänä päivänä (hän oli potkinut ne jalastaan), eräs työntekijä ei myöskään halunnut auttaa minua etsimään yhtä tuotetta ja kerran eräs kärsimätön henkilö tunki ohitsemme, koska kävelimme hitaan vanhan miehen takana.”


Facebook / Team Carly Jean

”Jotkut ihmiset luulevat, että ihmiset joilla on Downin syndrooma, eivät tuo mitään hyvää yhteiskuntaamme, mutta kaikkien törkeiden ihmisten seassa tänään, hän erottui positiivisesti joukosta. Hän antoi meille hienon lahjan omana itsenään – hymyn.”


Facebook / Team Carly Jean

On hienoa nähdä, että tuollainen pieni teko voi merkitä niin paljon. Haastamme teidät tekemään vähintään yhden hyvän teon tänään! Jaa tämä hieno tarina myös ystävillesi!