Kamera kuvaa pojan potkivan naapurin kissaa – katso kuinka kohtalo maksaa takaisin hänen tekonsa

Monilla mailla on vapaammat käytännöt valvontakameroiden käytössä ja tästä syystä niitä asennetaan moniin paikkoihin. Tämä tarkoittaa myös sitä, että tietyissä paikoissa et pysty käytännössä tekemään mitään ilman, että se jäisi kameralle. Kuten kävi tämän pikkukaverin tapauksessa.

Oheisella videolla näemme pienen pojan lyövän ja potkivan kissaa nimeltä Sky ja sitä jatkuu miltei 8 minuuttia. Poika potki Skytä, nosteli sitä ylös ja heitti maahan ja kiskoi kissaa hännästä.

Mutta ei huolta, Sky ei vahingoittunut onneksi millään tavalla, mitä ei pojasta kuitenkaan voi sanoa. Hän kenties miettii tästä eteenpäin kaksi kertaa, ennen kuin alkaa pahoinpidellä eläimiä.

Katso oheinen video, jossa Sky saa tarpeekseen (tässä on todella kärsivällinen kissa). Pojalla on nyt jäljet käsivarsissaan muistona siitä, että eläimille pitää olla kiltti!

Vanhempien on hyvä muistaa, että lapsille tulisi jo pienestä pitäen opettaa se, että eläimiä pitää kohdella kunnioituksella ja ystävällisyydellä – jaa tämä, jos olet samaa mieltä!