Kalassa olleet miehet kuulevat vedestä outoa ääntä – hetkeä myöhemmin kalareissu muuttuu pelastusreissuksi

Kaverukset Jason Frost ja Brandon Key olivat kalastelemassa, kun he yhtäkkiä kuulivat ääntä vedestä. Se kuulosti kissan maukumiselta.

Ei mennyt kauaakaan, kun he huomasivat äänen lähteen: kauhistunut kissa ui venettä kohden! Miehet eivät epäröineet, vaan pelastivat veneen viereen ehtineen kissan vedestä.

Kissa on viimeisin asia, mitä voisit ajatella tulevan vastaan kalareissulla.

Kun toinen kavereista sai kissan nostettua veneestä, kameran takana oleva sanoi, että hänen mielestään edessä olevasta saaresta loikkasi toinenkin kissa veteen!

Hetken kuluttua kissa ilmestyikin rannan kaislikosta uiden kovaa vauhtia kohti heidän venettään. Tämäkin kissa saatiin onnistuneesti ongittua vedestä, jolloin heillä oli kaksi märkää nuorta kissaa veneessä.

Molemmat kissoista näyttivät olevan kunnossa ja ne olivat todella onnellisia päästyään veneeseen turvaan. Kavereiden mukaan kissojen omistajasta ei ollut mitään havaintoa ja he epäilivät, että kissat oli hylätty.

Video kissojen pelastuksesta on katsottu lähes miljoona kertaa ja miehet ovat saaneet kiitosta tästä yllättävästä pelastusoperaatiosta.

Molemmat kissat pääsivät sittemmin hyvään kotiin, joten kaikki kääntyi niiden kohdalla parhaaksi! Jaa tämä yllättävä pelastus myös ystävillesi!