Kaksi koiranpentua putosi kaivoon jossa lymysi kobra. Se mitä seuraavaksi tapahtui, yllätti kaikki!

Eläimet onnistuvat kerta toisensa jälkeen yllättämään meidät ihmiset. Saamme usein kuulla tarinoita uskomattomista ystävyyksistä eläinten välillä, ja joskus jopa maailman vaarallisimmat eläimet voivat yllättää. Tällä kertaa on kyse kuningaskobrasta.

Punjabissa Intiassa kaksi koiranpentua putosi kaivoon käveltyään liian lähellä reunaa emonsa seurassa. Vasta kun emo haukkui saadakseen omistajansa huomion, ihmiset huomasivat mitä oli tapahtunut. Kun koirien omistaja huomasi mikä makoili kaivon pohjalla koiriensa seurassa, hän järkyttyi pahasti!


Facebook

Kaivon pohjalla oli kuningaskobra, ja kaikkien yllätykseksi se vaikutti suojelevan koiranpentuja. Vasta 48 tuntia tapahtuman jälkeen viranomaiset pystyivät pelastamaan pennut, ja pelastusoperaatio osoittautui helpommaksi kuin mitä he olivat odottaneet. Kuningaskobra siirtyi kiltisti sivuun niin että pennut saatiin ylös ongelmitta. Myös kobra nostettiin kaivosta ja palautettiin metsään.

Tämä tarina osoittaa, että jopa maailman vaarallisimmat eläimet ovat valmiita auttamaan hädässä olevia. Me voisimme ottaa opiksemme!