Jos näet pihalla roikkumassa muovipusseja, joissa on kolikkoja sisällä, tätä se tarkoittaa.

Kesä on todella ihanaa aikaa ja ehdottomasti parasta aikaa ulkona ruokailuun. Monesti piknik kuitenkin houkuttelee ihmisten lisäksi muita ei toivottuja vieraita, kuten kärpäsiä ja muita hyönteisiä, jotka haluavat kuokkia juhlissa.

Valtaosa näistä hyönteisistä ovat inhottavia, mutta vaarattomia. On kuitenkin ärsyttävää huitoa kuin mielipuoli halutessaan nauttia voileivän rauhassa.

Tämä on helpoin ja halvin tapa pitää kärpäset poissa – se maksaa vain muutaman sentin. Täytä ainoastaan kirkas muovipussi vedellä ja lisää muutama sentin kolikko sinne.

Puutarhuri Yolanda Van Veen mukaan tämän pitäisi luoda illuusio suuresta vesimäärästä kun aurinko osuu muovipussiin. Tämä sekoittaa kärpäsiä ja luo ”näkymättömän muurin”.

Jos näet vedellä täytettyjä muovipusseja muutama kolikko sisällään naapureiden ovenpielissä roikkumassa, se tarkoittaa vain sitä, että he haluavat eroon kärpäsistä.

Ei kuitenkaan ole mitään tieteellisiä todisteita, jotka tukisivat tätä hivenen outoa metodia, mutta kalastajat ja ravintoloitsijat todistavat tämän toimivan.

Siihen nähden miten helppo se on, sitä kannattaa kokeilla. Ripusta joitakin muovipusseja puutarhaan tai terassille pitääksesi kärpäset poissa, mutta muista kerätä ne pois, sillä muovi tai metalli ei kuulu luontoon.