Itseoppinut 12 – vuotias aikoo laulaa oopperaa tuhansille – yleisö jää haukkomaan henkeään hänen aloittaessaan

Sanotaan, että kova työ tuottaa tulosta ja harjoittelu tekee mestarin ja niistä on hyvänä todisteena 12- vuotias Amira.

Hollantilainen Amira Willighagen alkoi 7- vuotiaana katsella Youtubesta videoita. Jonkin ajan kuluttua hän päätti, että hän opettelisi laulamaan oopperaa. Monet saattaisivat sanoa, että se on käytännössä mahdotonta, koska ooppera vaatii todella hyvää lauluääntä, mutta myös erinomaista äänenhallintaa ja laulutekniikkaa.

Amira, joka oli hädin tuskin sen ikäinen, että sai käyttää tietokonetta, alkoi imitoimaan suosikki oopperalaulajiaan. Hän harjoitteli kaikkea; laulamista, huulten liikkeitä, kehonkieltä ja karismaa ja pian hän ei vain hallinnut niitä – hän oli erinomainen.

Hänen kova työnsä kantoi hedelmää ja vuonna 2013, hänen ollessaan vain 9- vuotias, hän voitti Hollannin Talentin!

Oheisella videolla hän esittää ”O Mio Babino Caro” Johan Strauss Orchestran kanssa ja kun hän aloittaa laulamisen, koko yleisö räjähtää suosionosoituksiin. Ei ihme, että kaikki 10 000 katsojaa osoittivat suosiotaan seisten esityksen päätyttyä!

On todella uskomatonta, että Amira on oikeasti itsoppinut ja hänen lahjakkuutensa on päivänselvää. Hän on selvä osoitus siitä, että mikä tahansa on mahdollista, jos olet valmis todella tekemään töitä sen eteen!