Isä ja tyttäret tekevät hulvattoman esityksen suvun vuosittaiseen playback- kilpailuun

Isä ja tyttäret tekevät hulvattoman esityksen suvun vuosittaiseen playback- kilpailuun

sunnuntai, 7 tammikuu 2018


Joka vuosi Haddadin suku järjestää playback- esityksen, jonka kaikki tietenkin haluavat voittaa. Tina Spadaro Haddadin kaksi tytärtä pyysivät äidiltään apua tämä vuonna, jotta he saisivat isänsä mukaan esitykseen tänä vuonna.

”Tytöt yrittivät kehitellä jotain voittakseen tänä vuonna, mutta se on todella vaikeaa tässä perheessä,” äiti kertoi Scarymommy– sivustolle. ”Minä ehdotin Beyoncén ”Single Ladies” kappaletta. Tytöt kärttivät ja rukoilivat isäänsä, koska hän rakastaa saada meidät nauramaan ja pitkällisen valituksen jälkeen, hän viimein suostui.”

Joten nämä kolme valmistelivat yhdessä erityisen esityksen. Oikea vaatetus on tietenkin tärkeää ja katsottuaan Beyoncén videoita, he olivat valinneet mustat jumppapuvut ja olivat valmiita aloittamaan esityksensä.

Kun esitys sitten alkaa, huoneessa ei ole yhtään totista katsojaa (eikä videon katsojaa), kun isä tiukassa asussaan yrittää pysyä notkeiden tyttäriensä vauhdissa!

Tina julkaisi korvaamattoman videon Facebookissa ja hetkessä se katsotiin yli 25 miljoonaa kertaa! Tina kertoi Scarymommy– sivustolle, ”Julkaisin videon vain siksi, että perhe voisi jakaa sitä ystäviensä kanssa. Tämä on todella mahtavaa. Olen saanut valtavan määrän viestejä ihmisiltä, jotka ovat kiittäneet tästä muutaman minuutin naurujen tarjoamisesta.”

Jos vielä epäilet asiaa, vuoden 2017 ylivoimaiset voittajat olivat tämä kolmikko! Katso itse mahtava video ja jaa se myös ystävillesi Facebookissa!

Lahjakas meikkaaja onnistuu poistamaan vähintään 10 vuotta asiakkailtaan: Katso uskomattomat tulokset

Talo on ainoastaan 37 neliömetriä pinta-alaltaan – katso upea kuvat sisältä niin olet myyty

Tämä video ikuisista ystävyksistä on todella sydäntälämmittävä, se on pakko katsoa uudelleen

Kissan turkkia ei ole huollettu ja se on pahasti takkuuntunut – katso millaisen muodonmuutoksen se kokee

Pariskunta meni naimisiin ainoastaan 18 tuntia ennen morsiamen kuolemaa – katso kuvat joita on ylistetty

Kymmenen upeaa eläinkuvaa, jotka saavat suorastaan liikuttumaan kauneudellaan