keskiviikko, 7 marraskuu 2018

"Ihmissusi" nähtiin naapurustossa kuukausien ajan, kunnes erä rohkea henkilö huomasi hirvittävän totuuden

Yhdysvalloissa, Madera Ranchoksen hedelmätilalla eräs kulkukoira oli niin huonossa kunnossa, ettei sitä ollut tunnistaa enää koiraksi. Se näytti lähes tarinoiden ihmissudelta.

Kukaan ei tiennyt mistä tämä salaperäinen otus oli tullut, eikä kukaan tiennyt missä se oleskeli.

 Se oli todella laiha ja oli menettänyt lähes kaiken turkkinsa. Turkkia sillä oli ainoastaan kaulassa ja hartioissa ja sen takapää oli täysin paljas. Tämä sai sen näyttämään hurjalta ihmissudelta, kirjoittaa The Dodo.

Paikalliset olivat nähneet sen kauempaa useita kertoja, mutta koska kukaan ei ollut varma siitä mikä se on, sitä ruvettiin kutsumaan "ihmissudeksi".

Kunnes eräänä päivänä ohikulkija näki sen yllättäen tien vieressä, otti siitä kuvan ja latasi kuvan Facebookiin pyytäen sille apua.

Megan Bowe Bowe’s Adoptable Rescue Pups- organisaation perustaja näki viestin, eikä epäröinyt hetkeäkään lähtiessään paikalle.

"Minä itkin nähdessäni sen kunnon. Se oli todella lähellä kuolemaa. Se oli täysin masentunut eikä pystynyt seisomaan kunnolla," hän kertoi The Dodo-sivustolle.

Nopeasti kävi selväksi, ettei kyseessä ollut "ihmissusi" vaan koira, jonka selkä oli köyryssä asennossa. Hän antoi koiralle nimeksi King ja vei sen välittömästi eläinlääkärille hoidettavaksi.

Eläinlääkäri totesi Kingin kärsivän lukuisista sairauksista ja vammoista. Vakavimmat asiat sillä olivat kapi, murtunut lantio ja murtunut häntä. Vaikka koira näytti melko vanhalta, se ei ollut vasta kuin noin vuoden ikäinen.

"Eläinlääkäri sanoi, että siihen oli luultavimmin törmännyt auto ja sen tähden koiran häntä ja lantio olivat niin huonossa kunnossa," Megan sanoi jatkaen:

"Siitä oli hänen arvionsa mukaan kulunut jo muutama kuukausi, koska siinä vaiheessa kun minä löysin sen, häntä oli jo parantunut, mutta pahasti väärään asentoon. Ja niin pahasti vahingoittuneella lantiolla se ei ollut varmasti pystynyt kulkemaan kovin pitkälle etsiessään ruokaa, joten se oli pahasti aliravittu ja kuivunut."

Koska Kingillä oli helposti tarttuva kapi, se piti eristää autotalliin parantumisen ajaksi, jotta se ei tartuttaisi muita eläimiä joita Meganilla oli hoidossa.

Meganin antaman rakkauden, hyvän hoidon ja ruoan ansiosta, King alkoi muutamassa kuukaudessa onneksi parantua koettelemuksistaan.

Se oli viimein riittävän hyvässä kunnossa, jotta sen jalka ja lantio voitiin operoida ja nyt se läpikäy rankkaa kuntoutusta toipuakseen täydellisesti.

"Nyt se on onnellisempi kuin koskaan ennen," Megan kertoo.

Hän ei voi ymmärtää miten ihmiset olivat voineet vain kulkea ohi ja jättää koiran kärsimään, sairaana ja aliravittuna.

"On vaikea ymmärtää miksi ihmiset vain kävelivät sen ohi päivästä toiseen. Kukaan ei halunnut auttaa sitä, koska se näytti niin oudolta ja pelottavalta. Se kaipasi vain yhtä ihmistä joka auttaisi sitä," päättää Megan tarinan.

Sillä on vielä taistelu kesken, mutta kun se on riittävän vahva, se tullaan adoptoimaan perheeseen, joka antaa sille kaiken sen ansaitseman rakkauden!

On todella upeaa, että maailmasta löytyy kuitenkin Meganin kaltaisia ihmisiä, jotka vielä välittävät eläimistä jotka joutuvat kärsimään! Jaa tämä tarina antaaksesi heille heidän ansaitsemaansa tunnustusta!

Pesukarhut söivät pienen Charlotten kasvot - 11 vuotta myöhemmin hänelle tehdään elämän mullistava operaatio

Suloinen koira menee pojan luoksen ja tekee jotain upeaa - Todella ihana nähdä!

Moottoripyöräilijä huomaa joessa jotain - tajutessaan sen olevan koiranpentu, toimii nopeasti

Typerät turistit vahingoittavat krokotiilia heittämällä sitä kivillä, jotta saisivat sen lähtemään liikkeelle

Mies adoptoi vanhan hylätyn koiran: Eräänä päivänä koira pysähtyy ja katsoo ylöspäin

Palomies pelastaa vauvan hengen - turvakamera taltioi koko tapahtuman

Lintu taistelee itsensä ovenraosta - sen huvittava käytös onnistumisen jälkeen saa purskahtamaan nauruun

Perheen uusi koiranpentu pääsee mysteerisesti vapaaksi häkistään - valvontakamera paljastaa mitä tapahtuu

Rouva osallistuu The Voice-kilpailuun - tuomaristo yllättyy kuullessaan ABBA:n hitin täysin uudella tavalla

Nainen on 35 viikolla raskaana - se ei kuitenkaan estä häntä tarjoamasta mahtavaa salsa-esitystä

Kulkukissa "kerjää" sisäänpääsyä miehen kotiin - pian mies saa huomata todellisen syyn

Tanssii tähtien kanssa finalistit ovat selvillä - Tämä kolmikko nähdään ensi sunnuntaina tanssilattialla