Heidän kolme lastaan kuoli hirvittävässä onnettomuudessa – puoli vuotta myöhemmin tapahtuu jotain uskomatonta

Emme voi edes kuvitella miltä tuntuu menettää lapsensa, saati sitten kolme yhdellä kertaa. Monet vanhemmat varmasti tuntevat, että he eivät voisi selvitä siitä, ja niin tunsivat myös Chris ja Lori. He ovat kuitenkin myös osoitus siitä, että lapsen kuoleman jälkeen löytyy vielä syitä elää.

Tämä traaginen sekä yllättävä tarina on todella koskettava.

Toukokuussa vuonna 2007 perhe Coble koki kamalan tragedian. Äiti Lori oli ajamassa kotiin kolmen lapsensa, 5- vuotiaan Kylen, 4- vuotiaan Emman ja 2- vuotiaan Katien kanssa, kun yhtäkkiä rekka törmäsi perheen autoon. Rekassa oli 20 tonnin lasti ja kuljettaja ajoi 110 kilometriä tunnissa.

YouTube

Lori ei muistanut onnettomuudesta mitään; hänen miehensä Chris joutui kertomaan hänelle, että heidän rakkaat lapsensa olivat kuolleet.

YouTube

Rekkakuski oli jo aiemmin saanut sakkoja ylinopeudesta ja hän myönsi syyllisyytensä kolmeen kuolemantuottamukseen.

YouTube

Yhdysvalloissa rekkakuskit saavat palkkaa sen mukaan kuinka paljon he ovat ajaneet, mikä usein johtaa siihen, että kuskit kaahaavat ja ajavat lepäämättä tienatakseen lisää. Onnettomuuden jälkeen pariskunta on eri aloitteiden avulla yrittäneet muuttaa rekkakuskeja koskevia lakeja sekä säännöksiä, siinä toivossa, että se voisi pelastaa henkiä.

Kuusi kuukautta murhenäytelmän jälkeen tapahtui kuitenkin jotain odottamatonta, joka antoi Chrisille ja Lorille toivoa.

Facebook / Naji

Lori sai tietää, että hän odotti kolmosia, kahta tyttöä sekä yhtä poikaa, aivan kuten ennen. Lori ja Chris olivat varmoja, että heidän menehtyneet lapsensa olivat olleet tekemisissä tämän ihmeen kanssa.

Facebook / Children Gone Too Soon

Toukokuussa vuonna 2015 Ashley, Ellie ja Jake juhlivat seitsemättä syntymäpäiväänsä.
”Mielestäni tämä on ihme. Luulen että Kylella, Emmalla ja Katiella oli sormensa pelissä. Luulen että he auttoivat meitä, ja että se mahdollisti tämän,” Lori kertoo.

Facebook / Pregnancy Corner

Katso oheinen video kuullaksesi lisää Coblen perheen traagisesta ja sen jälkeisestä yllättävästä käänteestä.