He kuvaavat Amazonin sademetsää lentokoneesta – sitä mitä puiden välistä paljastuu, ei ole koskaan nähty!

Kuinka monta ihmistä maailmassa todella on? Vastaus on useimmiten noin 7,3 miljardia, mutta siitä huolimatta, että maailmassa on yhä vähemmän ja vähemmän koskemattomia alueita, vielä löytyy heimoja, jotka eivät koskaan ole tavanneet muita ihmisiä.

On arvioitu olevan noin 100 heimoa, jotka eivät koskaan tavanneet muita ihmisiä ja valtaosa heistä elää Amazonin sademetsissä. Valitettavasti laittomat hakkuut, sen lisäksi että tuhoavat luontoa ja eläimistöä, ajavat nämä heimot yhä ahtaammalle ja väistämättä ennemmin tai myöhemmin kontaktiin muiden ihmisten kanssa.

Sademetsien riistokäyttöä ei valitettavasti saada loppumaan, mutta kiitos FUNAI:n (National Indian Foundation of Brazil), näiden heimojen tulevaisuus näyttää kuitenkin melko turvatulta ja heidän ei tarvitse hylätä kotejaan.

Ongelmana on ollut se, että valtio ei ole uskonut näiden ihmisten olemassa oloon, sillä sitä on ollut todella vaikeaa todistaa ja hakkuiden haitallisuutta on näin ollen ollut vaikea perustella.

Tämä ainutlaatuinen video on kuvattu näiden ihmisten olemassaolon todistamiseksi. Jos hakkuiden sallitaan jatkuvan alueella, näiden ihmisten on pakko hylätä kotinsa ja vaarana on, että he joutuvat kosketuksiin toisten ihmisten kanssa.  Jos näin pääsisi käymään jo pelkkä tavallinen flunssa voisi tappaa koko heimon.

Maailma voi olla pieni, mutta niin pieni se ei ole, että pakottaisimme nämä ihmiset pois kodeistaan ja kohtaamaan täysin vieraan kulttuurin ja vieraan ympäristön. Heille pitäisi itselleen antaa mahdollisuus päättää haluavatko he ottaa kontaktia toisiin ihmisiin, ei toisin päin.

Katso tämä uskomaton kuvamateriaali oheiselta videolta!