Hän näkee jotain outoa koiran selässä, mutta varsinainen shokki on se, kun hän tajuaa mitä se on!

Eläinlapset ovat aina olleet vastustamattoman suloisia, mutta myös todella haavoittuvaisia. Ne tarvitsevat vanhempiensa rakkautta ja turvaa, kunnes ne ovat riittävän isoja pitääkseen huolta itsestään. Mutta valitettavasti kaikilla pienokaisilla ei aina ole mahdollisuutta kasvaa vanhempiensa kanssa.

Joskus käy niin, että eläin syystä tai toisesta hylkää poikasensa, tai niinkuin näiden opossumien kanssa kävi, emo kuolee. Opossumi emo jätti kuollessaan jälkeensä, vaaralliseen maailmaan, neljä täysin avutonta ja haavoittuvaa poikasta.

possums-1
Facebook / Stephanie Maldonado

 

Onneksi joku löysi ne ja vei ne Stephanie Maldonadolle, eläinystävälle ja vapaaehtoiselle eläinten oikeuksia puolustavassa organisaatiossa, Projeto Patacãossa. Hän otti yhteyttä eläinsuojeluun, mutta hänelle sanottiin, että he eivät pysty vastaanottamaan poikasia, sillä heidän tilansa ovat täynnä.

possums-5
Facebook / Stephanie Maldonado

 

Stephanie päätti pitää pussirotat itsellään hoidossa, kunnes löytyisi toinen ratkaisu. Hän ei kuitenkaan koskaan olisi uskonut, että hänen Pretinha koirastaan tulisi näiden hylättyjen lasten adoptioäiti.

possums-3
Facebook / Stephanie Maldonado

 

Ensimmäisten 10 elinviikkonsa aikana, opossumit eivät kykene säätelemään omaa ruumiinlämpötilaansa ja Stephanien piti pitää ne lämpöisenä. Niitä piti myös ruokkia ruiskulla kahden tunnin välein, vuorokauden ympäri.

possums-2
Facebook / Stephanie Maldonado

 

Stephanie teki kaikkensa, mutta hän ei silti ollut varma, että ne jäisivät henkiin ilman oikeata äitiä. Tässä kohtaa pelastajana toimi Pretinha. Hän otti poikaset ja kohteli niitä ominaan ja kun ne kasvoivat isommiksi, ne pystyivät kiinnittymään adoptioäidin selkään.

possums-3

possums-6
Facebook / Stephanie Maldonado

 

On suhteellisen harvinaista nähdä koira opossumien kanssa ja yhdistelmä kiinnitti huomiota minne tahansa he menivätkin. Heistä tuli pian kuuluisia, eikä vain kotikaupungissaan, vaan koko maailmassa!

possums-7

possums-8
Facebook / Stephanie Maldonado

Jos Pretinhalla ei olisi ollut niin erinomaisia äidinvaistoja, nämä opossumit eivät luultavasti olisi selvinneet. Nyt niillä on toinen mahdollisuus elämään, hienolla näköalalla adoptioäidin selästä. Tämä todistaa taas kerran, kuinka paljon voimme oppia eläimiltä – tulisi olla ystävällinen kaikille, riippumatta toisen ulkonäöstä.