Elefantti joutui kärsimään 53- vuotta sirkuksessa. Mitä tapahtuu kun se vapautetaan on uskomatonta!

Eläinambulanssi saapui Wildlife Rescue Center S.O.S.- keskukseen kallisarvoisen lastin kanssa- Rhea- elefantin. Entinen sirkuselefantti pääsi viimein kotiin pitkän matkan jälkeen.

53 pitkää vuotta Rheaa oli kidutettu ja kohdeltu kaltoin sirkuksessa työskentelevien ihmisten toimesta.

Kun ambulanssi saapui keskukseen ja auton ovi avattiin, otti väsynyt elefantti ensimmäiset askeleensa vapaudessa.

Wildlife S.O.S.- organisaatio oli luvannut Rhealle, että se pääsisi jälleen yhteen ”sisartensa” Mian ja Sitan kanssa. Ne pelastettiin sirkuksesta noin viisi kuukautta aiemmin, marraskuussa 2015. He pitivät lupauksensa.

Kuukausien erossaolon jälkeen ja oltuaan epävarmoja siitä näkisivätkö ne enää toisensa, ne olivat vihdoinkin yhdessä. Näytti kuin Mia ja Sita olisivat odottanee Rheaa.

Ne olivat kehittäneet erityisen siteen pitkän yhteisen vankeutensa aikana, ja kun ne tapasivat toisensa uudelleen, oli kuin aika olisi pysähtynyt.

Rhea saa viettää loppuelämänsä vapaana syöden banaaneja luonnossa. Ja mikä tärkeintä, se saa olla yhdessä sisartensa kanssa. Nämä kolme elefanttia eivät enää ikinä joudu eroon toisistaan.

Katso alla oleva video ja jaa se, jotta saadaan välitettyä tietoutta siitä, miten sirkuseläimiä todellisuudessa kohdellaan!

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *