Eläkkeelle jäävä poliisi tekee viimeisen ilmoituksensa radioon – yllättäen hän kuulee radiosta tutun äänen

Monet ihmiset jäävät eläkkeelle ristiriitaisin tuntein. He ovat usein iloisia siitä, että he pääsevät eläkkeelle ja voivat alkaa tehdä asioita joista he nauttivat. Toisaalta on surua siitä, kun tajuaa joutuvansa jättämään paikan, jossa on lukuisia ystäviä ja jossa on mahdollisesti ollut hyvinkin pitkään töissä.

Salem Cityn poliisi Douglas Hogate oli tekemässä viimeistä ilmoitustaan radiopuhelimella keskukseen. Koodi 3:lla ilmoitetaan, että kyseinen viranomainen on kirjautumassa ulos radioliikenteestä. Douglasille tämä ilmoitus oli todella tunteellinen, sillä radion toisessa päässä olikin hänelle hyvin läheinen ihminen.

”Tässä on koodi 3 viimeistä kertaa,” Douglas sanoo radioonsa.

Tämän sanottuaan hän kuulee yllättäen tutun äänen vastaanottamassa hänen ilmoitustaan: keskuksessa on hänen poikansa Douglas Hogate Jr, joka vastasi hänen ilmoitukseensa ylpeänä seuraavalla tavalla:

”Suurella mielihyvällä ilmoitan, että 28 palvelusvuoden jälkeen Salem Cityn poliisissa, Douglas Hogate on jäämässä eläkkeelle ja antaa viimeisen ilmoituksensa. Kunniakseni otan vastaan koodi 3:n hienoimmalta mieheltä jonka tiedän. Olet nyt virallisesti kirjattu ulos klo 18.00.”

Kun isä kuuli poikansa äänen radiosta, hän liikuttui todella paljon. Todella hieno ele pojalta ja upea kunnianosoitus isää kohtaan!

Video on katsottu miljoonia kertoja ja pojan teko on saanut todella paljon ylistystä. Tällainen lahja olisi todella mahtava eläkkeelle jäädessä, vai mitä mieltä olet?