maanantai, 2 joulukuu 2019

Eläinlääkärit vetoavat omistajiin: Tämän lemmikkisi kokevat viimeisten minuuttiensa aikana

Eräs eläinlääkäri on halunnut muistuttaa lemmikkieläinten omistajia siitä sydäntäsärkevästä asiasta, mitä jotkut lemmikkieläimet joutuvat kokemaan elämänsä viimeisinä minuutteina.

Lemmikkieläimet ovat ihania ja ne tuovat elämään uskomattoman paljon rakkautta ja sisältöä. Vaikeinta lemmikin omistamisessa on tietenkin se, että siitä joutuu luopumaan jossain vaiheessa. 

Etenkin Yhdysvalloissa joka vuosi lukemattomat lemmikkieläimet päätyvät eläinsuojille, jossa monet niistä valitettavsti myös nukutetaan.  Joillakin eläinsuojilla on eläinten määrän vuoksi korkea riski joutua nukutetuksi, mutta toisissa eläimet onneksi nukutetaan ainoastaan silloin, jos ne ovat vakavasti loukkaantuneita.

Lemmikkieläin antaa meille valtavasti iloa ja lohtua ja ystävyyttä. Se tukee meitä pyyteettä ja on aina vierellämme - kunnes on aika sanoa jäähyväiset.

Lemmikkieläimen lopettaminen ei ole helppo päätös, mutta vaikka se olisi kuinka vaikeaa, se on toisinaan ainoa oikea asia jonka omistaja voi tehdä lemmikkieläimensä hyväksi, jotta ne eivät joutuisi kärsimään kohtuuttomasti.

Nyt eräs eläinlääkäri on halunnut jakaa sydäntäsärkevän totuuden siitä, mitä monet eläimet joutuvat kohtaamaan elämänsä viimeisinä hetkinä. Ne jätetään yksin ja ahdistuneiksi, koska monet omistajat eivät halua itse kohdata sitä, kun lemmikkieläin nukutetaan.

Tällä tavalla hän kirjoittaa Facebookissa:

"Kun sinulla on lemmikkieläin, on monessa tapauksessa väistämätöntä, että lemmikkisi kuolee ennen sinua. Joten jos ja kun tuot lemmikkisi eläinlääkäriin inhimillistä ja kivutonta lopettamista varten, haluan sinun tietävän jotain.

Sinä olet ollut niiden elämän keskipiste KOKO NIIDEN ELÄMÄN AJAN!!! Ne ovat kenties olleet vain osa sinun maailmassasi, mutta ne tuntevat vain sinut perheenään. Päätös lopettamisesta on kurjaa joka kerran, sitä ei voi kieltää ja on musertavaa meille ihmisille menettää rakas lemmikkieläin. Mutta minä rukoilen teitä, ÄLKÄÄ JÄTTÄKÖ NIITÄ YKSIN.

Älkää pakottako niitä siirtymään elämästä kuolemaan huoneessa, joka on täynnä tuntemattomia, paikassa josta he eivät pidä. Se asia mitä monet teistä eivät tiedä, mutta jokaisen on syytä tietää on se, että LEMMIKKISI ETSII SINUA, KUN SINÄ JÄTÄT SEN JÄLKEESI!!!

Ne etsivät rakasta ihmistään jokaisista kasvoista huoneessa. Ne eivät osaa ymmärtää miksi jätät ne silloin kun ne ovat sairaita, peloissaan, vanhoja, kuolemaisillaan syöpään ja ne tarvitsisivat lohdutustasi.

Älä ole pelkuri ainoastaan siksi, että ajattelet sen olevan vaikeaa SINULLE - kuvittele miltä niistä tuntuu kun jätät ne sillä hetkellä, kun ne ovat kaikkein haavoittuvimmillaan ja minun kaltaiseni ihmiset tekevät parhaansa lohduttaakseen niitä, rauhoittaakseen niitä ja yrittäen selittää niille miksi sinä et voinut jäädä niiden luokse.

Terveisin väsynyt eläinlääkäri, jonka sydän on särkynyt."

Jaa tämä viesti eteenpäin muistuttaaksesi myös muita siitä, kuinka tärkeää on pysyä lemmikin luona myös tämän viimeisten hetkien koittaessa!

Sisarensa menettänyt koira on masentunut - omistaja haluaa piristää koiraansa upealla lahjalla

Sarvikuonon poikanen yrittää puolustaa emoaan "hyökkääjiä" vastaan - hurja hyökkäys on saanut miljoonat hymyyn

Tiellä liikkujia kohtaa hyvin erikoinen näky - autotiellä on hyvin epätodennäiköisiä liikkujia

Siilinpoikasten emo menehtyy onnettomuudessa - pienokaisten avuksi tulee yllättäen Masya- niminen kissa

Poikaa kiusattiin hänen erityisen ulkonäkönsä johdosta - sitten hän saa itselleen yhtä ainutlaatuisen ystävän

Upea video näyttää raskauden ihmeen, tiivistettynä neljään huikeaan minuuttiin

Omistajat saavat yllätyksen adoptoidun koiran odottaessa pentuja - saavat toisen yllätyksen pentujen syntyessä

Kissalla on erityinen ystävä - kahden ystävyksen leikki on sulattanut sydämiä ympäri maailman

Koira tulee päivittäin merenrantaan - se tulee tapaamaan epätavallista ystäväänsä

Lääkärin pitäisi antaa vauvalle rokotus - lääkärin tekniikka on saanut kiitosta ympäri maailman

Naisen tullessa töistä, hän saa ainutlaatuisen tervetulotoivotuksen - lemmikkiankan tervehdys on suloinen

Kissa palaa kotiin muutaman päivän poissaolon jälkeen - silloin omistajalle selviää kissan suuri salaisuus