maanantai, 2 joulukuu 2019

Eläinlääkärit vetoavat omistajiin: Tämän lemmikkisi kokevat viimeisten minuuttiensa aikana

Eräs eläinlääkäri on halunnut muistuttaa lemmikkieläinten omistajia siitä sydäntäsärkevästä asiasta, mitä jotkut lemmikkieläimet joutuvat kokemaan elämänsä viimeisinä minuutteina.

Lemmikkieläimet ovat ihania ja ne tuovat elämään uskomattoman paljon rakkautta ja sisältöä. Vaikeinta lemmikin omistamisessa on tietenkin se, että siitä joutuu luopumaan jossain vaiheessa. 

Etenkin Yhdysvalloissa joka vuosi lukemattomat lemmikkieläimet päätyvät eläinsuojille, jossa monet niistä valitettavsti myös nukutetaan.  Joillakin eläinsuojilla on eläinten määrän vuoksi korkea riski joutua nukutetuksi, mutta toisissa eläimet onneksi nukutetaan ainoastaan silloin, jos ne ovat vakavasti loukkaantuneita.

Lemmikkieläin antaa meille valtavasti iloa ja lohtua ja ystävyyttä. Se tukee meitä pyyteettä ja on aina vierellämme - kunnes on aika sanoa jäähyväiset.

Lemmikkieläimen lopettaminen ei ole helppo päätös, mutta vaikka se olisi kuinka vaikeaa, se on toisinaan ainoa oikea asia jonka omistaja voi tehdä lemmikkieläimensä hyväksi, jotta ne eivät joutuisi kärsimään kohtuuttomasti.

Nyt eräs eläinlääkäri on halunnut jakaa sydäntäsärkevän totuuden siitä, mitä monet eläimet joutuvat kohtaamaan elämänsä viimeisinä hetkinä. Ne jätetään yksin ja ahdistuneiksi, koska monet omistajat eivät halua itse kohdata sitä, kun lemmikkieläin nukutetaan.

Tällä tavalla hän kirjoittaa Facebookissa:

"Kun sinulla on lemmikkieläin, on monessa tapauksessa väistämätöntä, että lemmikkisi kuolee ennen sinua. Joten jos ja kun tuot lemmikkisi eläinlääkäriin inhimillistä ja kivutonta lopettamista varten, haluan sinun tietävän jotain.

Sinä olet ollut niiden elämän keskipiste KOKO NIIDEN ELÄMÄN AJAN!!! Ne ovat kenties olleet vain osa sinun maailmassasi, mutta ne tuntevat vain sinut perheenään. Päätös lopettamisesta on kurjaa joka kerran, sitä ei voi kieltää ja on musertavaa meille ihmisille menettää rakas lemmikkieläin. Mutta minä rukoilen teitä, ÄLKÄÄ JÄTTÄKÖ NIITÄ YKSIN.

Älkää pakottako niitä siirtymään elämästä kuolemaan huoneessa, joka on täynnä tuntemattomia, paikassa josta he eivät pidä. Se asia mitä monet teistä eivät tiedä, mutta jokaisen on syytä tietää on se, että LEMMIKKISI ETSII SINUA, KUN SINÄ JÄTÄT SEN JÄLKEESI!!!

Ne etsivät rakasta ihmistään jokaisista kasvoista huoneessa. Ne eivät osaa ymmärtää miksi jätät ne silloin kun ne ovat sairaita, peloissaan, vanhoja, kuolemaisillaan syöpään ja ne tarvitsisivat lohdutustasi.

Älä ole pelkuri ainoastaan siksi, että ajattelet sen olevan vaikeaa SINULLE - kuvittele miltä niistä tuntuu kun jätät ne sillä hetkellä, kun ne ovat kaikkein haavoittuvimmillaan ja minun kaltaiseni ihmiset tekevät parhaansa lohduttaakseen niitä, rauhoittaakseen niitä ja yrittäen selittää niille miksi sinä et voinut jäädä niiden luokse.

Terveisin väsynyt eläinlääkäri, jonka sydän on särkynyt."

Jaa tämä viesti eteenpäin muistuttaaksesi myös muita siitä, kuinka tärkeää on pysyä lemmikin luona myös tämän viimeisten hetkien koittaessa!

Mies leikkii pikkuruisen koiranpentunsa kanssa - kaksikon leikki on hurmannut jo miljoonia katsojia

Koiran jälkikasvu kuolee tulipalossa ja se masentuu - katso mitä tapahtuu kun se tapaa orvot koiranpennut

Neljä tyttöä päättää lahjoittaa viikkorahansa - tekevät sen pelastaakseen kaltoinkohdellun ja kärsineen koiran

Palomiehet ovat sammuttamassa palavaa taloa - näkevät yllättäen koiran juoksevan talosta jotain suussaan

Koiranpentu yllättää omistajansa - sen suloiset touhut ovat naurattaneet jo yli 15 miljoonaa ihmistä

Turistit ovat elefanttisafarilla - tultuaan lauman luokse, turistit saavat nähdä jotain todella upeaa

Koiralle on annettu lupa ottaa vain yksi herkku - katso mitä tapahtuu, kun esiin nostetaan laatikko herkkuja

Mies on aamupalalla kun paikalle lennähtää lokki - linnun huvittavan tempun ovat nähneet jo miljoonat

Koira oltiin lopettamassa kun se pelastetaan eläinsuojalta - se osoittaa selvällä tavalla kiitollisuutensa

Näissä kuvissa on 9 maailman uhanalaisimpiin kuuluvaa eläintä - kuvat ovat liikuttaneet jo satoja tuhansia

Koira nauttii olostaan koirapuistossa - kun on aika lähteä pois, se reagoi huvittavalla tavalla

Mäyräkoira osallistuu tanssikilpailuun omistajansa kanssa - kaksikon esitys on hurmannut jo miljoonia