maanantai, 2 joulukuu 2019

Eläinlääkärit vetoavat omistajiin: Tämän lemmikkisi kokevat viimeisten minuuttiensa aikana

Eräs eläinlääkäri on halunnut muistuttaa lemmikkieläinten omistajia siitä sydäntäsärkevästä asiasta, mitä jotkut lemmikkieläimet joutuvat kokemaan elämänsä viimeisinä minuutteina.

Lemmikkieläimet ovat ihania ja ne tuovat elämään uskomattoman paljon rakkautta ja sisältöä. Vaikeinta lemmikin omistamisessa on tietenkin se, että siitä joutuu luopumaan jossain vaiheessa. 

Etenkin Yhdysvalloissa joka vuosi lukemattomat lemmikkieläimet päätyvät eläinsuojille, jossa monet niistä valitettavsti myös nukutetaan.  Joillakin eläinsuojilla on eläinten määrän vuoksi korkea riski joutua nukutetuksi, mutta toisissa eläimet onneksi nukutetaan ainoastaan silloin, jos ne ovat vakavasti loukkaantuneita.

Lemmikkieläin antaa meille valtavasti iloa ja lohtua ja ystävyyttä. Se tukee meitä pyyteettä ja on aina vierellämme - kunnes on aika sanoa jäähyväiset.

Lemmikkieläimen lopettaminen ei ole helppo päätös, mutta vaikka se olisi kuinka vaikeaa, se on toisinaan ainoa oikea asia jonka omistaja voi tehdä lemmikkieläimensä hyväksi, jotta ne eivät joutuisi kärsimään kohtuuttomasti.

Nyt eräs eläinlääkäri on halunnut jakaa sydäntäsärkevän totuuden siitä, mitä monet eläimet joutuvat kohtaamaan elämänsä viimeisinä hetkinä. Ne jätetään yksin ja ahdistuneiksi, koska monet omistajat eivät halua itse kohdata sitä, kun lemmikkieläin nukutetaan.

Tällä tavalla hän kirjoittaa Facebookissa:

"Kun sinulla on lemmikkieläin, on monessa tapauksessa väistämätöntä, että lemmikkisi kuolee ennen sinua. Joten jos ja kun tuot lemmikkisi eläinlääkäriin inhimillistä ja kivutonta lopettamista varten, haluan sinun tietävän jotain.

Sinä olet ollut niiden elämän keskipiste KOKO NIIDEN ELÄMÄN AJAN!!! Ne ovat kenties olleet vain osa sinun maailmassasi, mutta ne tuntevat vain sinut perheenään. Päätös lopettamisesta on kurjaa joka kerran, sitä ei voi kieltää ja on musertavaa meille ihmisille menettää rakas lemmikkieläin. Mutta minä rukoilen teitä, ÄLKÄÄ JÄTTÄKÖ NIITÄ YKSIN.

Älkää pakottako niitä siirtymään elämästä kuolemaan huoneessa, joka on täynnä tuntemattomia, paikassa josta he eivät pidä. Se asia mitä monet teistä eivät tiedä, mutta jokaisen on syytä tietää on se, että LEMMIKKISI ETSII SINUA, KUN SINÄ JÄTÄT SEN JÄLKEESI!!!

Ne etsivät rakasta ihmistään jokaisista kasvoista huoneessa. Ne eivät osaa ymmärtää miksi jätät ne silloin kun ne ovat sairaita, peloissaan, vanhoja, kuolemaisillaan syöpään ja ne tarvitsisivat lohdutustasi.

Älä ole pelkuri ainoastaan siksi, että ajattelet sen olevan vaikeaa SINULLE - kuvittele miltä niistä tuntuu kun jätät ne sillä hetkellä, kun ne ovat kaikkein haavoittuvimmillaan ja minun kaltaiseni ihmiset tekevät parhaansa lohduttaakseen niitä, rauhoittaakseen niitä ja yrittäen selittää niille miksi sinä et voinut jäädä niiden luokse.

Terveisin väsynyt eläinlääkäri, jonka sydän on särkynyt."

Jaa tämä viesti eteenpäin muistuttaaksesi myös muita siitä, kuinka tärkeää on pysyä lemmikin luona myös tämän viimeisten hetkien koittaessa!

Pikkutyttö on ruoan kanssa kuuden ison pitbullin edessä - tytön kaataessa ruoan, tapahtuu jotain yllättävää

Koiranpentu on nukkumassa sohvalla - kesken unen se kuulee yhtäkkiä tutun äänen

Mies tulee ravintolaan istumaan eikä tilaa 2 tunnin aikana mitään - sitten hän toimii uskomattomalla tavalla

Eläinsuojalla oleva koira oli odottanut pitkään adoptiota - toimii suloisesti tytön tullessa katsomaan sitä

Kissat ovat huomanneet linnut verkko-oven takana ja vaanivat niitä - ne saavat yllättävän keskeytyksen

19 erinomaista syytä, miksi kaikilla kissanomistajilla pitäisi olla muun muassa lasipöytä kotonaan

Koira sai itselleen uuden ystävän - molemmat ovat innoissaan tästä hienosta ystävyydestä

Vastasyntyneiden kaksosten hiukset ovat valkoiset vanhempien yllätykseksi - lääkärit kertovat erikoisen syyn

Pikkuinen vauva nappaa perheen kissaa jalasta - kissan yllättävä reaktio on levinnyt ympäri maailman

10- vuotias Veronika tulee jäälle ja saa kaikkien huomion - hänen aloittaessaan alkavat suosionosoitukset

Gorillaemo on synnyttänyt jälkikasvua - emon reaktio on sulattanut sydämiä ympäri maailman

Koiranpentu makaa sohvalla torkkuen - sillä on ympärillään suloinen joukko ystäviä