Automaatilta on tarkoitus nostaa rahaa – silloin erikoinen lappu ilmestyy koneen sisältä

Kuinka reagoisit, jos olisit nostamassa rahaa ja automaattista tulisikin ulos sen sijaan lappu. Monet varmasti kuvittelisivat sen olevan vitsi ja ajattelisivat jonkun pelleilevän heidän kustannuksellaan. Juuri näin tapahtui tällä viikolla Teksasissa, raportoi KrisTV.

Henkilö, joka oli nostamassa automaatilta rahaa, saikin käteensä yllättäen käsinkirjoitetun lapun, jossa oli avunpyyntö:

”Ole kiltti ja auta. Olen jäänyt jumiin tänne sisään ja minulla ei ole puhelintani. Ole kiltti ja soita minun pomolleni.”

KrisTV

Ihmiset ajattelivat sen olevan vitsi, mutta yksi henkilö päätti ottaa viestin tosissaan ja soitti siitä poliisille. Tämä käynnisti hyvin erikoisen pelastausoperaation, sillä joku oli todella jäänyt jumiin automaatin sisälle.

”Kun pääsimme paikalle ja kuulimme automaatin sisältä ääniä, kuvittelimme sen alkuun olevan vitsi. Se oli lähes liian hyvä vitsiksi,” kertoi poliisi Richard Olden KrisTV:lle.

Automaatin sisään oli jäänyt huoltoteknikko, joka oli asentamassa uutta elektronista lukkoa rakennukseen, johon automaatti oli sijoitettu. Hän oli jättänyt puhelimensa autoon ja ovi oli mennyt lukkoon jättäen hänet jumiin laitteen sisälle. Yritettyään hetke huudella automaatilla asioiville, jotka luonnollisesti ajattelivat sen olevan vain vitsi, hän oli keksinyt kirjoittaa lapun ja ujuttaa sen automaatin läpi.

KrisTV

Kun poliisi saapui paikalle, heidän oli hajotettava ovi, mutta mies saatiin lopulta pelastettua.

”Kaikki ovat kunnossa tapahtuman jälkeen, mutta tällaista tuskin tullaan ikinä enää näkemään,” Richard sanoo lopuksi.

Tämä on lähes liian huvittavaa ollakseen totta, mutta tällä kertaa tämä ei ollut vitsi. Jaa tämä artikkeli ystävillesi, jotta myös he saavat hyvät naurut!