Anoppi pyysi kuvaajaa ottamaan todella erikoisen hääkuvan – lopputulos on järkyttänyt tuhansia ihmisiä

Anoppi pyysi kuvaajaa ottamaan todella erikoisen hääkuvan – lopputulos on järkyttänyt tuhansia ihmisiä

keskiviikko, 11 lokakuu 2017


Ihmiset haluavat omista häistään ainutlaatuisia. Tähän kuuluu monesti myös erilaiset hääkuvat. Oikean kuvaajan valinta on monesti tärkeää, jos haluaa ikuistaa tämän ainutlaatuisen hetken myös jälkipolville muistettavaksi.

Michel van der Klooster on Hollantilainen valokuvaaja, joka tekee kaiken tyyppisiä valokuvauksia, kuten hänen verkkosivuiltaan, Facebookista ja Instagram-tililtä pystyy päättelemään. Hän on hyvin taitava ja jokin aika sitten eräs hääpari palkkasi hänet kuvaamaan hääkuvansa. Pariskunta halusi ainutlaatuisia valokuvia hääalbumiinsa.

Yksi näistä valokuvista levisi todella vauhdilla verkossa, sillä se on luultavimmin oudoin valokuva, joka on virallisen valokuvaajan toimesta ikuistettu häistä. Michel van der Klooster jakoi kuvan sosiaalisessa mediassa höystettynä humoristisella kommentilla:

”Morsian ei voinut odottaa siihen asti, kun juhlat olivat päättyneet nauttiakseen vapaudesta ja hääyöstä. Onneksi he olivat jo sanoneet tahdon ja olivat virallisesti naimisissa.”

Vain muutaman tunnin aikana kuvaa oli jaettu useita tuhansia kertoja ja reaktiot eivät olleet kaikki positiivisia. Valokuvaaja päätti tästä syystä avata vielä hieman kuvan taustaa rauhoittaakseen kommentoijia. Kuvan ottamista oli pyytänyt itse asiassa morsiamen äiti, jotta nuoret saisivat jotain humoristista myös hääkuva-albumiin.

”En halua kuviini intiimejä ruumiinosia näkyville. Mutta voin luoda illuusion. Tämä pari oli todella innostunut ja häät olivat hyvin rennot.

Morsian ja sulhanen tiesivät koko ajan, että valokuvaaja kuvaa heitä, joten kyseessä ei ollut mikään salakuva.

”Meidän mielestämme se oli hauska idea. Kuva on vihjaileva ja emme halunneet loukata tai järkyttää ketään sillä. Antaa tämän parin nauttia elämästään, ei elämä saa olla liian vakavaa.”

Mitä mieltä itse olet tästä erikoisesta ideasta? Se ei varmasti sovi kaikille, mutta jos se saa morsiamen ja sulhasen hymyilemään, niin miksi ei? Ei tällainen huumori vahingoita ketään. Kerro mielipiteesi kommenteissa!

Kadulla kulkeva koira huomaa kissanpennun ja hyökkää sen kimppuun – saa huomata, ettei olisi kannattanut

Isä yrittää saada poikaansa irti 2 tunnin ajan – ratkaisu millä poika saatiin irti, on naurettavan helppo

32- vuotias synnytti kuolleen pojan – saa tietää mitä hänen vatsassaan on ollut jo useamman vuoden ajan

Monet ovat yrittäneet, mutta harvat onnistuneet – löydätkö sinä kissan kuvasta 30 sekunnissa

Mies alkaa laulaa suihkussa ollessaan – katso miten mahtavasti koira reagoi omistajansa lauluun

Toimittaja haastattelee kanafarmaria – yhtäkkiä hän hoksaa jotain, joka saa hänet hervottomaan nauruun