Ammattilaiskuski esittää olevansa ensimmäisellä ajotunnillaan – se mitä tapahtuu on hulvattoman hauskaa

Monet muistavat vielä ensimmäisen autolla ajotuntinsa. Kenties olit hermostunut tai sitten pidit siitä äärettömän paljon. Autokoulun opettajallakin on paljon vaikutusta ensimmäisen tunnin suoritukseen. Joku voi olla todella tiukka, kun taas toinen auttaa ja tukee ensimmäisen ajon aikana mahtavasti.

Tässä videossa pääsemme näkemään, miten autokoulu halusi tehdä pienen kepposen uusille autokoulun opettajilleen, joilla oli ensimmäinen ajotunti oppilaan kanssa. He pyysivät apuun Malesialaisen Leona Chinin. Leona on ammattilaiskuljettaja. Viattomasta ulkonäöstään huolimatta, tässä on nainen, joka rakastaa vauhtia!

Kepposta varten Leona puettiin todella viattoman näköiseksi nuoreksi naiseksi, jolla on ensimmäinen ajotunti auton ratissa.

LWoP9tIi
Twitter

Astuessaan opettajan kanssa autoon, Leona näyttelee alkuun, että hänellä ei ole yhtään ajokokemusta ja hän jopa onnistuu sammutamaan auton muutamaan kertaan.

Eräs opettajista kysyy onko kallis urheiluauto Leonan oma, johon tämä vastaa sen olevan hänen veljensä auto.

Sitten he saapuvat ajotunnin lopuksi pysäköintialueelle, jossa Leona yllättäen näyttää, mihin hän auton ratissa pysyy, yllättäen täysin kaikki autokoulun opettajat!

Lopuksi totuus paljastetaan ja opettajat saavat tietää joutuneensa esimiehensä pilan kohteeksi – toiset heistä eivät tosin ilmeisesti osaa arvostaa pilaa yhtä paljoa…

Katso itse oheinen video ja jaa se myös ystävillesi Facebookissa!