lauantai, 8 kesäkuu 2019

Alueella tehtiin kuukausien ajan havaintoja "ihmissudesta" - eräs henkilö päätti pelastaa eläimen

Maailmassa on todella paljon maita, joissa kulkukoirat- ja kissat ovat nousseet isoksi ongelmaksi. Yhdysvalloissa, Madera Ranchoksen hedelmätilalla tehtiin havaintoja useiden kuukausien ajan "ihmissudesta".  Kyseinen otus muitutti etäisesti koiraa, mutta kukaan ei uskaltanut mennä sitä lähelle.

Kukaan ei osannunt sanoa mistä tämä salaperäinen otus oli tullut, eikä kukaan tiennyt missä se oleskeli.

 Se oli todella laiha ja turkkia sillä oli ainoastaan kaulassa ja hartioissa ja sen takapää oli täysin paljas. Tämä sai sen näyttämään hurjalta ihmissudelta, kirjoittaa The Dodo.

Paikalliset olivat nähneet otuksen aina jonkin matkan päästä ja koska kukaan ei ollut varma siitä mikä se on, sitä ruvettiin kutsumaan "ihmissudeksi".

Eräänä päivänä eräs ohikulkija kuitenkin huomasi sen aivan tien vieressä, otti siitä kuvan ja latasi kuvan Facebookiin pyytäen sille apua.

Megan Bowe Bowe’s Adoptable Rescue Pups- organisaation perustaja näki tämän vaunpyynnön, eikä epäröinyt hetkeäkään lähtiessään paikalle.

"Minä itkin nähdessäni missä kunnossa se oli. Se oli todella lähellä kuolemaa. Se oli täysin masentunut eikä pystynyt edes seisomaan kunnolla," Megan kertoi The Dodo-sivustolle.

Kyseessä ei tietenkään ollut "ihmissusi" vaan koira, jonka selkä oli taipunut epäluonnolliseen, köyryyn asentoon. Megan antoi koiralle nimeksi King ja vei sen välittömästi eläinlääkärille hoidettavaksi.

Eläinlääkäri totesi Kingin kärsivän lukuisista sairauksista ja vammoista. Vakavimmat asiat sillä olivat kapi, murtunut lantio ja murtunut häntä. Vaikka koira näytti melko vanhalta, se ei ollut vasta kuin noin vuoden ikäinen.

"Eläinlääkäri sanoi, että siihen oli luultavimmin törmännyt auto ja sen tähden koiran häntä ja lantio olivat niin huonossa kunnossa," Megan sanoi ja jatkoi:

"Eläinlääkäri arvioi, että törmäyksestä oli kulunut jo muutama kuukausi, koska siinä vaiheessa kun minä löysin sen, häntä oli jo parantunut, mutta pahasti väärään asentoon. Ja sillä oli niin pahasti vahingoittunut lantio, ettei se ollut pystynyt kulkemaan pitkälle etsimään ruokaa, joten se oli pahasti aliravittu ja kuivunut."

Kingin helposti tarttuvan kapin johdosta, se piti eristää autotalliin parantumisen ajaksi, jotta se ei tartuttaisi muita eläimiä joita Meganilla oli hoidossa.

Meganin antaman rakkauden, hyvän hoidon ja ruoan ansiosta, King alkoi onneksi muutamassa kuukaudessa parantua.

Kun se oli saatu riittävän hyvään kuntoon, sen jalka ja lantio voitiin operoida ja se pääsi aloittamaan kuntoutuksen toipuakseen täydellisesti.

"Nyt se on onnellisempi kuin koskaan ennen," Megan kertoo.

Hän ei voi ymmärtää miten ihmiset olivat voineet vain kulkea ohi ja jättää koiran kärsimään, sairaana ja aliravittuna.

"On vaikea ymmärtää miksi ihmiset vain kävelivät sen ohi päivästä toiseen. Kukaan ei halunnut auttaa sitä, koska se näytti niin oudolta ja pelottavalta. Se kaipasi vain yhtä ihmistä joka auttaisi sitä," päättää Megan tarinan.

On todella upeaa, että maailmasta löytyy kuitenkin Meganin kaltaisia ihmisiä, jotka vielä välittävät eläimistä jotka joutuvat kärsimään! Jaa tämä tarina antaaksesi heille heidän ansaitsemaansa tunnustusta!

Koira haukkuu kunnes saa omistajan reagoimaan - se mitä mies näkee mennessään lähemmäs on uskomatonta

Tien viereen on jätetty teipillä sidottu mäyräkoira - poliisi ei anna periksi tapausta tutkiessaan

Eläinsuojalle hylättiin 9 kaltoinkohdeltua koiraa - eläinlääkärin tarkistuksessa selvisi jotain hirvittävää

Sirkustiikeri oli vakavasti kaltoinkohdeltu ja lähellä kuolemaa - katso miltä se näyttää pelastuksen jälkeen

Miehet pelastavat "koiran" jäisestä joesta - huomaavat järkytyksekseen ettei kyseessä olekaan koira

Mies huomaa pihaansa tulleet tunkeilijat - silloin hän päättää laittaa sadettimen kiireesti päälle

Pelastettu koira on joutunut eroon vastasyntyneistä pennuistaan - katso niiden suloinen jälleennäkeminen

Koirataisteluihin pakotettu koira löytyy hylättynä ketjusta - se saa uuden mahdollisuuden elämään

Omistaja vaatii koiriltaan selitystä siitä, kuka on sotkenut talossa - niiden reaktio on naurattanut miljoonia

Tämä tabletti voi pelastaa henkesi - kaikkien yli 65 vuotiaiden kannattaisi aina pitää tätä mukana

Perhe adoptoi pahoinpidellyn koiran, joka pelkäsi kaikkea - sitten se tapaa tämän pikkupojan

Poika osoittaa "hassua koiraa" terassilla - isä järkyttyy mennessään katsomaan sitä