Äiti rientää synnyttämään kolmosia. Myöhemmin he saavat selville jotain kiehtovaa lapsista!

Monelle äidille voi tulla sokkina tieto siitä, että hän odottaakin kolmosia. Juuri näin kävi 23- vuotiaalle Backi-Jo Allenille, kun lääkäri kertoi hänelle, että lapsia olikin tulossa kolme yhden sijasta.

Kun synnytys sitten oli ohi, kolmosilla oli kuitenkin vielä yksi yllätys kaikille. Osoittautui, että nämä ihanat kolmoset kuuluivat erittäin harvinaiseen ryhmään, sillä he olivat identtiset kolmoset. Mahdollisuus tällaiseen on yksi 200 miljoonasta!

Schermafbeelding 2016-06-05 om 09.41.30
newsner

Hieman yli vuosi sitten äiti Becki-Jo Allen ja isä Liam Tierney kertoivat tyttärelleen Indianalle iloisia uutisia siitä, että hän tulisi saamaan sisaruksen. Liverpoolissa asuva perhe oli ajatellutkin hankkia lisää lapsia, mutta kun he menivät ultraääneen, he kuulivat elämänsä yllätyksen.

Schermafbeelding 2016-06-05 om 09.41.40
newsner

Becki-Jo voi jo alkuraskaudesta todella huonosti ja hänellä oli vakavia päänsärky kohtauksia. Tästä johtuen hän varasi ajan ultraääneen normaalia aikaisemmin. Kun he sitten menivät ultraääneen, he molemmat kuulivat sokkiuutisen: He odottivat kolmosia.

”Pystyin tuskin uskomaan sen todeksi. Meillä ei ole ollut kolmosia suvussa, joten se tuli täytenä yllätyksenä,” Becki-Jo kertoi.

Schermafbeelding 2016-06-05 om 09.41.53
newsner

Kolme poikaa syntyivät keisarinleikkauksella, kun Becki-Jo oli raskausviikolla 31. Pojat saivat nimikseen Roman, Rocco ja Rohan. Koska pojat syntyivät ennenaikaisesti, he viettivät ensimmäiset kuusi viikkoaan tehostetussa hoidossa. Jokaisen syntymäpaino oli noin 1500 grammaa.

Schermafbeelding 2016-06-05 om 09.42.03
newsner

Kolmosilla esiintyy yleensä isoja komplikaatioita ja onkin harvinaista, että kaikki selviävät hengissä.

Schermafbeelding 2016-06-05 om 09.42.22
newsner

Onneksi nämä kaikki kolme poikaa kuitenkin selvisivät ja he alkoivat tasaisesti kasvaa ja kerätä painoa. Lähes 1,5 kuukauden sairaalassa olon jälkeen, pojat vihdoinkin pääsivät kotiin.

Alkuun lääkärit sairaalassa sanoivat, että pojat eivät olleet identtisiä. Kaikki vierailijat kuitenkin sanoivat, että he olivat niin samannäköisiä, että Becki-Jo päätti tutkia asiaa tarkemmin.

Schermafbeelding 2016-06-05 om 09.42.47
newsner

Hän otti yhteyttä DNA-tutkimuksia tekevään yhtiöön ja lähetti pojista näytteet tutkittavaksi. Sieltä hän viimein sai vastauksensa: Roman, Rocco ja Rohan olivat geneettisesti täysin identtisiä!

Kolmosraskaudet ovat nykyaikana lisääntyneet hedelmöityshoitojen seurauksena, mutta identtiset kolmoset ovat äärimmäisen harvinaisia.

Schermafbeelding 2016-06-05 om 09.42.57
newsner

Kuten kuka tahansa voi nähdä, Roman, Rocco ja Rohan ovat uskomattoman samannäköisiä. Becki-Jolla ei kuitenkaan ole vaikeuksia erottaa heitä.

”Heillä on kaikilla erilainen persoonallisuus ja syntymämerkit hieman eri kohdissa, joten en sekoita heitä toisiinsa,” Becki-Jo kertoo.

Schermafbeelding 2016-06-05 om 09.44.13
newsner

Kuusivuotias isosisko Indiana on myös erittäin onnellinen ainutlaatuisista pikkuveljistään.

”Indiana rakastaa heitä, eikä ole yhtään mustasukkainen. Mutta aika näyttää mitä tapahtuu tulevaisuudessa… Voi olla haastavaa kasvaa identtisten pikkuveljien kanssa,” kertoo äiti Becki-Jo.

Kolmoset kuluttavat noin 130 vaippaa viikossa ja kun siihen lisää viisi pakettia puhdistuspyyhkeitä viikkoa kohden, ymmärtää hyvin perheen kiireistä arkea. Becki-Jon mukaan pesemistä riittää kellon ympäri.

On päivänselvää, että nämä suloiset kolmospojat tulevat saamaan paljon huomiota vielä pitkän aikaa. Ja meidän mielestämme he ansaitsevat sen, sillä he ovat todella suloisia yhdessä!

Toivotamme perheelle onnellisia aikoja yhdessä!

Jaa artikkeli ystävillesi, jos pidit siitä!