Äiti näyttää lapselle perheen kissan. Sitten tapahtuu jotain niin söpöä, ettei sitä voi sanoin kuvailla!

Kissoja ei aina pidetä lämpiminä ja perheystävällisinä kotieläiminä. Tämän käsityksen kannattajien pitäisi saada tietää, että kyseessä on kestämätön myytti, jonka eläinmaailman tuntevat kumoavat päivittäin. Kissat ovat todella avoimia ja helliä kotieläimiä, jotka voivat olla erinomaisia ystäviä myös pikkulapsille. Animal Planetin asiantuntijan Andrea Ardenin mukaan kissat eivät aina saa ansaitsemaansa mainetta. Niitä pidetään usein yksineläjinä ja varautuneina eläiminä, mutta koko totuus on vallan jotain muuta.

Katsohan, kuinka tämän videon vauva reagoi nähdessään perheen kissan. Et voi olla huomaamatta riemua tytön silmissä. Kissat ovat mielellään siliteltävinä ja paijattavina ollessaan sillä tuulella, ja jos kissan läheisyydessä oleskelee paljon, oppii tulkitsemaan niiden signaaleita.

Vauva tietää täsmälleen, kuinka antaa kissalle sen kaipaamaa huomiota, ja näyttää siltä, että voimme tässä todistaa pitkän ja hienon ystävyyden alkutaipaleen. Jaa tämä video, jotta muutkin näkevät, miten hienoja kotieläimiä kissat ovat ja kuinka uskomattomalla tavalla vauva reagoi!