Äiti jättää tytöt kotiin isän kanssa – järkyttyy kuullessaan, kuinka tytöt yrittävät pelastaa isän henkeä

Penny ja Keith Zimmerman ovat 13- vuotiaiden kolmosten, Masonin, Melissan ja Mackenzien vanhemmat. Viime syksynä Melissa ja Mackenzie olivat kotona Virginiassa isänsä kanssa, kun tämä oli maalaamassa keittiötä.

Yhtäkkiä siskokset kuulivat kovan pamahduksen, joka sai heidät juoksemaan suoraan keittiöön katsomaan mitä tapahtui.

Keittiössä he löytävät järkytyksekseen isänsä lattialta, täysin elottoman oloisena. Tytöt yrittivät herätellä isäänsä, mutta huomaavat pian, että tämän sydän on lakannut lyömästä.

Kauhuissaan he soittavat äidilleen, joka on sairaanhoitaja ja lähellä kaupoilla Masonin kanssa. Penny hoksasi heti mistä on kysymys, sillä Keithillä oli ollut jo aiemmin sydänvaivoja.

”Puhelin soi ja ajattelin tyttärieni pilailevan, sillä kuulin huutoja, mutta tyttäreni sanoi hädissään ’Isä on pudonnut ja kuulostaa oudolta’,” äiti Penny kertoo uutistoimistolle.

Onneksi tytöt olivat opetelleet elvystystä ja soitettuaan hätänumeroon he yhdessä operaattorin kanssa taistelivat saadakseen isänsä sydämen taas sykkimään.

Penny tuli kiirellä kotiin ja löysi tyttärensä elvyttämässä Keithiä. Pitkiltä tuntuvien minuuttien jälkeen ambulanssi saapui paikalle ja vie isän sairaalaan. Kiitos lastensa ensiapuopintojen, Keith on hengissä ja toipumassa tästä ’läheltä piti’ – tilanteesta.

Monet vanhemmat voisivat ottaa mallia Zimmermanin perheestä ja myös kouluissa ensiapuopetuksen olisi hyvä olla osa lukujärjestystä.

Jaa tämä artikkeli ystävillesi, sillä se kertoo elintärkeästä asiasta!