sunnuntai, 10 tammikuu 2021

95- vuotiasta naista uhkaa häätö asunnostaan - isännöitsijän mukaan nainen aiheuttaa "häiriötä" muille

Koronaviruspandemia on saanut aikaan varsinaisen taudin lisäksi uskomattoman paljon erilaisia lieveilmiöitä, kuten sosiaalista eristäytymistä, masentuneisuutta ja jopa epäluuloa ja vihaa kanssaihmisiä kohtaan. Eräs 95- vuotias isoäiti on vaarassa joutua häädetyksi omasta asunnostaan, koska hän aiheuttaa "häiriötä" samassa taloyhtiössä asuville - puhumalla parvekkeelta tyttärentyttärelleen.

Koronavirus on vaikuttanut ehkä pahiten yhteen ihmisryhmään maailmassa ja se on vanhukset. Jo lähes vuoden ajan he ovat joutuneet eristäytymään muista, jotta heidän riskinsä sairastua olisi pienempi.

Vanhukset ovat joutuneet olemaan eristäytyneinä perheistään ja läheisistään kuukausia kerrallaan, pystyen pitämään yhteyttä puhelimitse tai videovälitteisesti - jos edes sitenkään. Varsinkin erilaiset juhlapyhät - kuten joulu - ovat varmasti pahimpia. Tästä johtuen monet netin käyttäjät ovatkin raivoissaan siitä, mitä tälle isoäidille on tapahtumassa.

Monet ovat raivostuneet kuullessaan 95- vuotiaasta Klara Kharkatsin tilanteesta. Kaliforniasta kotoisin oleva nainen on asunut samassa asunnossa viimeiset 20 vuotta. Nyt tätä suloista isoäitiä uhkaa häätö asunnostaan, koska hän puhuu tyttärentyttärensä kanssa parvekkeelta käsin. Talon omistajan mukaan, heidän keskustelunsa on häirinnyt sekä talon muita asukkaita, että muuta ympäristöä.

Koska Klara asuu yksin, hän on aina nauttinut kun hänen tyttärentyttärensä Rozanna on vieraillut hänen luonaan lapsiensa kanssa. Valitettavasti pandemiasta johtuen, he eivät ole päässeet useisiin kuukausiin tapaamaan toisiaan samalla tavalla.

Rozanna on kuitenkin yrittänyt vierailla isoäitinsä luona säännöllisesti, noin joka toinen viikko, mutta noudattaen kaikkia turvatoimia. Rozanna on lapsineen seissyt jalkakäytävällä, turvallisen matkan päässä Klarasta, joka puolestaan on seissyt parvekkeellaan.

Sitä erityistä hetkeä Klara odottaa innolla joka kerta. Tosin nyt siihen on tullut kitkerä sivumaku.

Eräänä päivänä Klara sai talonomistajalta varoituksen. Siinä sanottiin, että häntä odottaa häätö asunnostaan, mikäli hän jatkaa keskusteluita parvekkeelta. Omistaja selitti kirjeessä, että hän on saanut valituksia  muilta asukkailta jatkuvasta melusta.

"Mielestäni se on todella surullista. En voi kuvitellakaan miltä hänestä tuntuu istua asunnossaan yksin päivät pitkät," tyttärentytär Rozanna kertoi CBS Los Angeles- sivuston mukaan. 

Vaikuttaa kovin uskomattomalta, että tällaisessa tilanteessa joku ei voi kestää tilannetta, jossa 95- vuotias yrittää noudattaa turvallisuusmääräyksiä nähdessään omaisiaan!

Ainutlaatuisen näköinen koiranpentu on opettelemassa lasten terapiakoiraksi - koira on hurmannut jo miljoonia

Koiralle on annettu lupa ottaa yksi nami - katso koiran huvittava reaktio, kun herkkulaatikko avataan

Pikkutytöt antoivat viikkorahansa pelastaakseen hirvittävästi kaltoinkohdellun koiran

Saksalaisessa kaupungissa asennetaan kapseleita talvisuojaksi kodittomille ihmisille

Mies murtaa nilkkansa ja vähän sen jälkeen koira alkaa ontua - syy koiran "vaivaan" on uskomattoman suloinen

Video turistien kanssa uivasta krokotiilista, Panchitosta on levinyt vauhdilla ympäri maailman

Eläinsuojalta pelastetaan koira viime hetkellä ennen lopettamista - kiittää pelastajaansa ihanalla tavalla

Perhe adoptoi koiranpennun kysymättä vanhemmalta koiralta - koiran reaktio tulokkaaseen on hulvaton

Äiti ottaa kuvan poikien ensimmäisestä kalansaaliista - lopputulos on naurattanut ihmisiä ympäri maailman

Iso pitbull hiipi pienten kissanpentujen luokse - video tapahtuneesta on levinnyt myrskytuulen lailla

Ystävällinen koira ei anna aidan estää sitä ystävystymästä uuden naapurinsa kanssa

Vanha koira heitetään roskikseen kuolemaan - onneksi ohikulkija huomaa koiran ja toimii nopeasti