4- vuotias Albert epäonnistuu keilailuheitossaan ja kaatuu maahan – katso mitä mahtavaa tapahtuu

Kuinka monta epätodennäköistä kaatoa olet saanut keilatessasi? Et luultavasti kuitenkaan niin montaa, kuin 4- vuotias tanskalainen Albert poika. Keilapallo oli jostain syystä hänen puolellaan ja tämä uskomaton video onkin saanut hänet kuuluisaksi jo ympäri maailman.

Eräänä sunnuntaina kun Albert oli perheensä kanssa Roskildessä keilahallissa, hän onnistui saamaan useita kaatoja peräkkäin. Näiden odottamattomien kaatojen jälkeen, isä Marten Holm-Hansen päätti videoida seuraavan heiton, jos vaikka onni olisi taas tämän nuoren herran puolella.

” Tämä ei ollut kertaluonteinen juttu. Hän onnistui saamaan useita kaatoja ja siksi kuvasin hänen seuraavan heittonsa, jos hän vaikka onnistuisi uudelleen,” isä Morten kertoo Tanskan TV2:lle.

Onnistuihan se ja isä julkaisi videon internetissä ja myös se sai pallon pyörimään. Suloisen Albertin keilailulahjat huomattiin nopeasti ja video nousi esimerkiksi Korean Youtube listan kärkeen.

”Olimme todella yllättyneitä, että video levisi päivässä jopa Koreaan saakka. Albert itse pitää sitä hauskana ja on katsonut videon monta kertaa. Isoveljeä taas ärsyttää, että se ei ole hän (joka on videolla).”

Videolla Albert taistelee saadakseen painavan keilapallon radan alkuun ja juuri ennen heittoa, hän kuitenkin kaatuu ja keilapallo putoaa radalle lähtien pyörimään eteenpäin. Albert jää makaamaan radan päähän ja keilapallo näyttää pyörivän kohden kourua ja nollatulosta.

Mutta jostain kumman syystä, juuri kun pallo näyttäisi pyörähtävän kouruun, se kääntyykin takaisin radalle ja hiljalleen pyörii radan toista reunaa kohden. Sama toistuu toisella reunalla ja kun pallo on saavuttanut keilat, se aiheuttaa täydellisen tuhon niiden keskuudessa, saaden aikaan täyskaadon!

Vaikka Albert johti perheen sisäistä turnausta kiitos näiden kaatojensa, isoveli kuitenkin onnistui kerämään turnauksen viime minuuteilla enemmän pisteitä.

Jaa tämä Albertin huippuheitto myös ystävillesi!