24 tanssijaa menevät tarkkaan muodostelmaan lavalla – heidän upea esityksensä on hypnotisoiva

Jotkut tanssiesitykset voivat saada katumaan sitä, että ei aloittanut tanssimista nuorena. Kannattaa aina myös muistaa, että koskaan ei toki ole liian myöhäistä! Tämä video on kuitenkin kuvattu nuorten tanssikilpailusta, The Youth America Grand Prix, johon osallistuvat nuoret ovat aloittaneet jo lapsina tanssimaan ja ovat todella taitavia.

Vuoden 2014 kilpailussa kukaan ei tiennyt mitä odottaa tanssiryhmältä, joka ilmoitti esityksensä nimeksi ”Jasmin”. Kun 24 tytön tanssiryhmä tulee lavalle, he ovat pukeutuneet hennon vaaleanpunaiseen ja vihreään. He asettuvat lavalle muodostelmaan viuhkat käsissään.

Kun musikki alkaa soimaan, saamme heti nähdä jotain todella hienoa. Tytöt aloittavat esityksensä mestarillisella viuhkaesityksellä, joka on lähes hypnoottinen.

New Yorkissa sijaitsevan Lincoln Center- salin yleisö taputtaa ihastuneena aika ajoin kesken tyttöjen esityksen. Ryhmän hienosti rakennettu koreografia ja tanssijoiden taidokkuus luovat upean kokonaisuuden.

Hienon koreografian on suunnitellut TingTing Liu, Kiinalaisesta Lianoning Ballet- ryhmästä ja se yhdistää sulokkaasti baletin ja perinteisen kiinalaisen tanssin, Shareably kertoo.

Katso oheinen video näistä 24 taidokkaasta tanssijasta, jotka onnistuvat vangitsemaan yleisön ja tuomariston sydämet. Jaa tämä hieno esitys myös ystävillesi!