23- vuotias odottaa ’tavallisia’ kolmosia – myöhemmin huomataan, että he ovat ’ yksi 200 miljoonasta’

23- vuotias Becki-Jo Allen ja hänen poikaystävänsä Liam asuvat tyttärensä Indianan kanssa Liverpoolissa. Pariskunta halusi Indianalle sisaruksen ja pian osoittautui, että Becki- Jo oli raskaana. Tämä raskaus osoittautui kuitenkin olevan täynnä yllätyksiä, kertoo Daily Mail.

becki-1
Instagram / beckijo92

Raskauden alkaessa, Becki- Joe voi todella pahoin ja hänellä oli päänsärkyä. Pian hän alkoi aavistella, että tämä raskaus olisi erilainen kuin edellinen ja ensimmäisessä ultraäänessä hän sai vahvistuksen aavistukselleen.

becki-2
Instagram / beckijo92

He odottivat kolmosia.

”Pystyin tuskin uskomaan sen todeksi. Meillä ei ole ollut kolmosia suvussa, joten se tuli täytenä yllätyksenä,” Becki-Jo kertoi.

becki-3
Instagram / beckijo92

Raskausaika sujui tavallisesti ja sekä äiti, että lapset voivat hyvin. Raskausviikolla 31 ilmaantui kuitenkin komplikaatioita.

becki-4
Instagram / beckijo92

Lopulta kolme poikaa syntyivät keisarinleikkauksella. Pojat saivat nimikseen Roman, Rocco ja Rohan. Koska pojat syntyivät ennenaikaisesti, he viettivät ensimmäiset kuusi viikkoaan tehostetussa hoidossa. Jokaisen syntymäpaino oli noin 1500 grammaa.

Lähes 1,5 kuukauden sairaalassa olon jälkeen, pojat vihdoinkin pääsivät kotiin! Alkuun lääkärit sairaalassa sanoivat, että pojat eivät olleet identtisiä, sillä identtiset kolmoset ovat hyvin harvinaisia. Kaikki vierailijat kuitenkin sanoivat, että he olivat niin samannäköisiä, että Becki-Jo päätti tutkia asiaa tarkemmin.

becki-5
Instagram / beckijo92

Lopulta hän sai vastauksen: Roman, Rocco ja Rohan olivat geneettisesti täysin identtisiä! Ilmiö on todella harvinainen ja todennäköisyys identtisiin kolmosiin on yksi 200 miljoonasta, kertoo Daily Mail.

Kuten kuka tahansa voi nähdä, Roman, Rocco ja Rohan ovat uskomattoman samannäköisiä. Becki-Jolla ei kuitenkaan ole vaikeuksia erottaa heitä. Becki-Jo kertoo, että heillä on kaikilla erilainen persoonallisuus ja syntymämerkit hieman eri kohdissa.

becki-7
Instagram / beckijo92

Kuusivuotias isosisko Indiana on myös erittäin onnellinen ainutlaatuisista pikkuveljistään.

becki-6
Instagram / beckijo92

On päivänselvää, että nämä suloiset kolmospojat tulevat saamaan paljon huomiota vielä pitkän aikaa. Ja meidän mielestämme he ansaitsevat sen, sillä he ovat todella suloisia yhdessä!

Toivotamme perheelle onnellisia aikoja yhdessä! Jaa nämä upeat kuvat myös ystäviesi kanssa!